Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

FORSIDE

[metaslider id=”997″]

Velkommen til en økologisk skønhedsklinik og webshop.

DET GRØNNE UNIVERS

Skønhedsklinikken har base i det naturskønne Roskilde. Jeg har fokus på din huds sundhed og velvære. Det er vigtigt for mig, at du kan trække stikke når du er her og give dig hen. Vi har alle brug for at tanke op og blive nulstillet. Jeg håber at mine behandlinger kan give dig en sund og smuk hud, samt et rolig og afstresset sind. Jeg tilbyder ansigtsbehandlinger, teenagebehandlinger, vipper/ bryn, last lift og voks.

De mærker jeg behandler med er alle økologiske – Ecooking og Evolve.

Webshoppen er fyldt med en masse lækker økologisk hudpleje og livsstilsprodukter der er særligt udvalgt. Det er produkter jeg holder af og ting der giver min hverdag et lille strejf af luksus. Du kan finde alt fra økologisk hudpleje, smukke kimonoer, morgenkåber, Gua Sha sten, ansigtsruller, sovemasker og meget andet.

DET GRØNNE UNIVERS er også en skønhedsblog. Her skriver jeg om forskellige relevante emner. Jeg deler ud af min erfaring – laver guides – deler gode råd – laver ‘how-to’ videoer – og meget andet.

Læs med hvis du har lyst.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% på din næste ordre!

Når du har trykket 'tilmeld' - vil du modtage en mail fra mig, hvor du skal bekræfte din mail. Straks herefter vil du modtage din rabatkode.

Jeg vil løbende sende dig tips, nyheder og guide dig til at få nogle bedre hudplejerutiner.

 

Du kan til hver en tid afmelde dig igen.