BEHANDLINGER & PRISER

ANSIGTSBEHANDLINGER MED ØKOLOGISKE PRODUKTER

Alle mine ansigtsbehandlinger starter altid med en lille snak og en hudanalyse. Det er vigtigt at analysere huden hver gang for at kunne give den bedste behandling. Det betyder meget at du kan slappe helt af under behandlingen. Derfor ser jeg helst du sætter din telefon på lydløs – for din egen skyld. Mit fokus vil være på dig under hele behandlingen.

Når du har bestilt den behandling du ønsker, skal du blot møde op til aftalte tid. Resten tager jeg mig af. Du er i trygge hænder.

Det er muligt at købe de varer du finder på webshoppen når du er til behandling.

NB! DET ER IKKE MULIGT AT BESTILLE TID TIL BEHANDLINGER FOR TIDEN, DA JEG ER PÅ BARSEL FRA JANUAR 2019.  – FØLG MED PÅ MIN INSTAGRAM ELLER FACEBOOKSIDE, SÅ VIL DU KUNNE LÆSE HVORNÅR JEG ER TILBAGE. 

BASIC // 1 time // 500 ,-

 • I BASIC ansigtsbehandlingen kommer vi godt rundt om det hele. Dette er behandlingen til dig som ønsker at blive renset godt igennem og få en frisk og flot glød. Du får fjernet urenheder og genopbygget din hud igen med en effektiv maske. For at få huden til at falde til ro, bruger jeg ofte enten Ansigtsruller eller kølende sten. Til dig som ikke ønsker ansigtsmassage.

BOOK TID TIL BASIC – HER

                                                                             

SIGNATUR // 1,5 time // 600 ,-

 • SIGNATUR ansigtsbehandlingen er til dig der gerne vil have renset huden, men ELSKER en god massage! Efter grundig dybderens – får du ansigtsmassage. Her tager vi en snak inden behandlingsstart om du har spændinger som kræver ekstra fokus. Ansigtsmassage kan også inkludere skulder-, nakke- eller hovedbunden. Her bruger jeg ofte Gua Sha sten, Ansigtsruller eller Sugekopper under massagen.

BOOK TID TIL SIGNATUR – HER

                                                                                                             

TEENAGE ANSIGTSBEHANDLING // 45 min // 375 ,-

 • Teenage ansigtsbehandling er til den unge pige/ dreng, der har brug for at få renset huden og få nogle gode hjemmeplejerutiner. Det kan være lidt grænseoverskridende og en lidt uvant situation at få en ansigtsbehandling i den alder. Det kan derfor være nødvendigt med flere behandlinger, før hele ansigtet er renset igennem. Det vigtigste er at få skabt tillid og tryghed. 

 • Denne behandling henvender sig til teenageren – men jeg har også kunder der kun er 10 år. Det handler egentlig blot om at hjælpe de unge mennesker og få givet dem nogle gode vaner. Det kan man næsten ikke for tidligt! 

BOOK TID TIL TEENAGE ANSIGTSBEHANDLING – HER

“>BOOK TID TIL TEENAGE ANSIGTSBEHANDLING – HER

HUDANALYSE // 15 min // 100,-

 • En hudanalyse er til dig der gerne vil vide, hvordan din hud har det og hvordan den skal plejes. Din hud bliver renset af og så kigger jeg på den. Efterfølgende tager vi en snak om hjemmepleje og rutiner. NB! – En hudanalyse kan ikke erstatte en ansigtsbehandling, men det kan være en start på nogle gode plejerutiner og behandlingsforløb. Der er altid en hudanalyse i mine ansigtsbehandlinger. 

“>BOOK TID TIL HUDANALYSE – HER

BEHANDLING AF VIPPER OG BRYN

Vipper og bryn bliver farvet med en skånsom farve som ikke skader huden. Bryn rettes til med en mild voks og pincet.

NB! Er du i tvivl om du kan tåle at få farvet vipper/ bryn? Så kan du få lavet en farvetest bag øret. Kommer der en reaktion indenfor 24 timer kan du være allergisk. Sker der ingenting, vil der ikke være nogen problemer med at blive farvet. Det skal lige siges, at det er meget få der er allergiske!

BRYN OG VIPPER

 • Farve af vipper     100,-

 • Farve og retning af bryn      150,-

 • Retning af bryn     100,-

 • Farve af vipper og bryn inkl. retning     250,-

BOOK TID TIL VIPPER OG BRYN – HER

 

LASH LIFT

Permanent vippebuk af dine naturlige vipper. Det får dine egne vipper til at syne længere og åbner øjet. Vippebukket holder mellem 6-8 uger.

NB! Husk ingen træning, mascara eller vand på vipperne 24 timer efter endt behandling.

Behandlingen tager mellem 30-45  min.

 • Lash lift     400,-

 • Lash lift inkl. farve af vipperne   450,-

BOOK TID TIL LASH LIFT – HER

HÅRFJERNING

VOKS

LÆS MERE OM DE FORSKELLIGE PRODUKTER HER!