Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

ANSIGTSBEHANDLINGER MED ØKOLOGISKE PRODUKTER

Alle mine ansigtsbehandlinger starter altid med en lille snak og en hudanalyse. Det er vigtigt at analysere huden hver gang for at kunne give den bedste behandling. Det betyder meget at du kan slappe helt af under behandlingen. Derfor ser jeg helst du sætter din telefon på lydløs – for din egen skyld. Mit fokus vil være på dig under hele behandlingen.

Når du har bestilt den behandling du ønsker, skal du blot møde op til aftalte tid. Resten tager jeg mig af. Du er i trygge hænder.

Det er muligt at købe de varer du finder på webshoppen når du er til behandling.

KALAHARI

BEHANDLING AF VIPPER OG BRYN

Vipper og bryn bliver farvet med en skånsom farve som ikke skader huden. Bryn rettes til med en mild voks og pincet.

NB! Er du i tvivl om du kan tåle at få farvet vipper/ bryn? Så kan du få lavet en farvetest bag øret. Kommer der en reaktion indenfor 24 timer kan du være allergisk. Sker der ingenting, vil der ikke være nogen problemer med at blive farvet. Det skal lige siges, at det er meget få der er allergiske!

LASH LIFT

Permanent vippebuk af dine naturlige vipper. Det får dine egne vipper til at syne længere og åbner øjet. Vippebukket holder mellem 6-8 uger.

NB! Husk ingen træning, mascara eller vand på vipperne 24 timer efter endt behandling.

Behandlingen tager mellem 30-45  min.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% på din næste ordre!

Når du har trykket 'tilmeld' - vil du modtage en mail fra mig, hvor du skal bekræfte din mail. Straks herefter vil du modtage din rabatkode.

Jeg vil løbende sende dig tips, nyheder og guide dig til at få nogle bedre hudplejerutiner.

 

Du kan til hver en tid afmelde dig igen.