Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

om Det Grønne Univers

Jeg hedder Signe f. 1981 – gift med Simon og har 3 skønne drenge på 2, 8 og 11 år. Jeg er uddannet Cidesco kosmetolog i 2003. Sidenhen har jeg arbejdet på forskellige klinikker i København. De sidste 9 år var som selvstændig med klinik på Frederiksberg. Efter en del år med et liv i overhalingsbanen, små børn, stress og ønsket om at flytte fra ‘byen’ – valgte vi at sælge min klinik og flytte til Ågerup. Det har været den bedste beslutning længe – her er skønt og vi elsker det!

Her er ro, grønt og vi kan igen mærke græsset under vores fødder. Tilbage til kernen og mærke hvad livet også kan byde på. Det er netop denne ro jeg håber at kunne give videre til mine kunder. Et sted uden forstyrrelser fra strøgkunder og telefoner. Et sted hvor du kan slappe af, finde ro og slippe hverdagen – et frirum!

Mange år i denne branche har gjort mig både nysgerrig og kræsen. Jeg anvender og forhandler kun produkter jeg selv kan stå inde for. Jeg finder og udvælger meget nøje alle produkter. Jeg stiller høje krav til de varer jeg ønsker at sælge, og går efter en skarp grøn profil.

Mit mål med Det Grønne Univers er at vise det ikke behøver være kedeligt og uden luksus, at gå den økologiske og grønne vej.

Jeg håber du kan lide mit univers – velkommen til Det Grønne Univers

Signe

om Det Grønne Univers

signe-lund-soerensen

Jeg hedder Signe f. 1981 – gift med Simon og har 3 skønne drenge på 1,7 og 10 år. Jeg er uddannet Cidesco kosmetolog i 2003. Sidenhen har jeg arbejdet på forskellige klinikker i København. De sidste 9 år var som selvstændig med klinik på Frederiksberg. Efter en del år med et liv i overhalingsbanen, små børn, stress og ønsket om at flytte fra ‘byen’ – valgte vi at sælge min klinik og flytte til Ågerup. Det har været den bedste beslutning længe – her er skønt og vi elsker det!

Her er ro, grønt og vi kan igen mærke græsset under vores fødder. Tilbage til kernen og mærke hvad livet også kan byde på. 

Det er netop denne ro jeg håber at kunne give videre til mine kunder. Et sted uden forstyrrelser fra strøgkunder og telefoner. Et sted hvor du kan slappe af, finde ro og slippe hverdagen – et frirum!

Mange år i denne branche har gjort mig både nysgerrig og kræsen. Jeg anvender og forhandler kun produkter jeg selv kan stå indenfor. Jeg finder og udvælger meget nøje alle produkter. Jeg stiller høje krav til de varer jeg ønsker at sælge, og går efter en skarp grøn profil.

Mit mål med Det Grønne Univers er at vise det ikke behøver være kedeligt og uden luksus, at gå den økologiske og grønne vej.

Jeg håber du kan lide mit univers – velkommen til Det Grønne Univers

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% på din næste ordre!

Når du har trykket 'tilmeld' - vil du modtage en mail fra mig, hvor du skal bekræfte din mail. Straks herefter vil du modtage din rabatkode.

Jeg vil løbende sende dig tips, nyheder og guide dig til at få nogle bedre hudplejerutiner.

 

Du kan til hver en tid afmelde dig igen.