Udgivet i Skriv en kommentar

10 ting om mig!

Godt nytår allesammen… jeg håber I er kommet godt ind i 2020 og forhåbentlig er dagen i dag ikke al for hård at komme igennem! Jeg har en baby, så ingen tømmermænd her – kun dem man får af totalt søvnmangel i 1 år!!

– hvis du er hårdt ramt i dag, så har jeg gjort det let for dig. Du kan sagens ligge på sofaen og læse med. Dette indlæg er ikke noget der kræver det store af dig, og jeg bliver ikke sur hvis du skulle falde i søvn midt i det hele.

Jeg vil gerne slå fast, at jeg hverken er blogger eller ønsker at blive det. Dog kan jeg ikke komme udenom den interesse der er for mig personligt, og det er nok noget der følger med jobbet og synligheden på de sociale medier. Så derfor tænkte jeg, at jeg ville afsløre 10 ting om mig som du på ingen måde vidste i forvejen!

Mig…

…til alle jer nye følgere

Hej, jeg hedder Signe og det er mig der driver Det Grønne Univers. Jeg er 38 år – gift med Simon og vi har 3 smukke drenge – Vester på 11 mdr – Linus på 6 år ( 7 om et par dage ) og Elias 9 år.

Helt kort er jeg uddannet CIDESCO kosmetolog for snart 17 år siden. Jeg prøver så godt jeg kan at leve grønt og træffe nogle fornuftige valg i forhold til vores egen sundhed og jordens. Dog er jeg ikke fanatisk, og mener at alle kan gøre en forskel også selvom det er små ting.

Hvis du er nysgerrig på at lære mig bedre at kende, så lad du øjnene glide ned af resten af siden. For her kommer…

10 TING DU IKKE VIDSTE OM MIG

 1. Da jeg var barn ville jeg være alt fra politibetjent til damefrisør når jeg blev stor. I bund og grund ville jeg bare rigtig gerne have et kasseapparat! Sjovt nok drømte jeg aldrig om at blive kosmetolog. Pudsigt som livet former sig. I dag er jeg rigtig glad for det.
 2. Jeg er utrolig klodset! og den behøver jeg ikke skrive mere til.
 3. Jeg ELSKER at bruge produkter op, og det er ikke for at være ‘stop overforbrugs’-typen. Nej, jeg får simpelthen et kick ud af at vride hver en dråbe ud af et produkt. Kan ikke være den eneste der har det sådan?
 4. Jeg kan bande som en havnearbejder, trods mit ellers lidt milde ydre.
 5. Er bange for titelsangen til Den Lyserøde Panter. Barndoms-traume – tak storesøster!
 6. Bliver virkelig stram i betrækket når der er nogen der roder i min værktøjskasse! Ja, herhjemme er det mig der svinger værktøjet. Og jeg er vild med selv at kunne bruge det. Men der er ikke nogen der skal rode i mit værktøj eller ‘glemme’ at lægge det på plads det rigtige sted. Så bliver jeg træt!
 7. Jeg har haft en spiseforstyrrelse i starten af 20’erne. Det er ikke noget der påvirker mit liv i dag, men blot en del af min historie.
 8. Jeg har haft hul i tungen i næsten 20 år. Fik den det da jeg var 17 år – har det ikke længere.
 9. Jeg er en gang gået ind i en lygtepæl, fordi jeg skulle kigge efter en fyr jeg synes der var pæn. Det var på en togstation, så der var rigtig mange tilskuere! – til mit forsvar var jeg ikke så gammel ( teenager ), så måske jeg ikke vidste bedre.
 10. Har gået til dans i 15 år, men er på ingen måde professionel.

Ja, 10 lidt skæve ting om mig! Hvis ikke du er faldet i søvn på nuværende tidspunkt, så godt gået! Er du faldet i søvn, så har du sikkert brug for det og sov endelig videre. Her hjemme joker man ikke med søvnen for tiden.

Rigtig godt nytår allesammen

Udgivet i Skriv en kommentar

KÆRE JULEMAND…

Kære Julemand jeg ønsker mig et badekar!

kare-julemand

I år ønsker jeg mig et badekar. Intet større, intet mindre.

I know det er et I-lands ønske, men jeg tænker at én gang om året må man gerne ønske sig noget der er helt crazy – og som man højest sandsynlig alligevel ikke får.

1. – fordi det nok bliver rimelig svært at få ned gennem skorstenen

2. – specielt fordi vi slet ikke har nogen skorsten!

Jeg ville elske at ligge i det varme vand engang imellem, og bare lade tanker og hverdag passe sig selv for en stund. Specielt i denne kolde tid, ville det være SÅ skønt. Bare en gang imellem. Ganske enkelt lidt mere – MIGTID !

Så ville jeg tænde nogle stearinlys og fylde badekaret med skønne olier, salte eller sågar prøve en af de økologiske badebomber fra Vølve. Bare lade huden suge fugten til sig og lade de aromatiske dufte virke. Det kunne jeg godt tænke mig.

Økologisk badebombe jule-edition // fra Vølve

– og i den søde juletid ville jeg nok vælge jule-edition udgaven. Der er nemlig bioglitter i og så dufter den af jul!

Så kære Julemand – jeg har været artig i år!

Jeg håber dine juleønsker går i opfyldelse….glædelig jul!

Ps. Du skal nok høre, om mit ønske går i opfyldelse…

Udgivet i Skriv en kommentar

BLACK FRIDAY

Black Friday 2019

BLACK FRIDAY 2019

FORBRUGSFEST ELLER FORNUFTKØB ?

Kære Black Friday nogen elsker dig og andre er knap så vilde med dig!

Black Friday er ikke ny for os længere. Det er en dag fyldt med alverdens tilbud i butikkerne og ikke mindst på nettet. Du kan næsten få smidt det hele i nakken, så billigt er det nogen steder eller er det nu også det? Det er en helt anden side af sagen. Sætter butikkerne priserne op inden, for så at kunne tilbyde en endnu højere rabat? Nogen spekulerer i det, men jeg er ikke en af dem.

Vi er meget opmærksomme på klima, bæredygtighed og overforbrug for tiden. Det er meget oppe i tiden og forståeligt nok. Vi er nødt til at lægge nogen af vores vaner om for at passe på vores planet.

Dog synes jeg sagens at man kan holde Black Friday fornuftigt. DET GRØNNE UNIVERS holder Black Friday. Der vil være procenter at hente på hele webshoppen – men dog kun den dag! Der hvor jeg godt kan få lidt kvalme, det er når butikker begynder at holde Black Weekend, Week eller sågar Month!

black-friday-2019

Vi er blevet vant til der næsten er tilbud hele tiden. Det er lidt øv! – og det er det der giver et overforbrug, tror jeg.

Sidste år handlede jeg ALLE mine julegaver på Black Friday! Det var helt fantastisk. Jeg havde en liste og den kunne jeg stille og roligt sidde og tjekke af for hver gave der blev købt. Det betød, at jeg ikke shoppede hele december. – Så intet overforbrug her! Og det er det jeg mener, man kan sagens deltage i Black Friday uden at det nødvendigvis bliver en forbrugsfest.

Brug din sunde fornuft når du handler. Forbered dig – lav evt en liste og gå så udelukkende efter de ting.

Husk at du får hvad du betaler for! Støt de små! Det kan jeg ikke sige nok. Jeg går meget op i at yde en god og personlig service. Det får du ikke nødvendigvis hos de store (- og lad nu vær med at få en masse råd hos de små firmaer, hvorefter du så ender med at shoppe alle tingene hos et større firma fordi du kunne spare 25 kr. mere! Stop…)

Så er det bare at få lavet en liste og vente på alle de gode tilbud;-)

BLACK FRIDAY 2019 – 29. NOVEMBER

RIGTIG GOD SHOPPELYST

Udgivet i Skriv en kommentar

BABY OG BUSINESS

Baby og Business - Det Grønne Univers

der var engang en familie på 4…og så blev de pludselig 5!

Hvis du er en af dem der følger mig på de sociale medier, så ved du nok at jeg fik en skøn lille dreng for lidt over 7 måneder siden. Ja snart 8 !

Baby og Business - Det Grønne Univers

Tiden går stærkt – en gammel kliché, men det gør det ikke mindre sandt. Vi nyder at have en baby i huset igen – en sidste baby, for der kommer ikke flere her ; – )Men en baby vender også tingene lidt på hovedet.

Jeg har nydt og nyder stadig min barsel med Vester ( Babyens navn : – ) – men jeg er dog begyndt at arbejde lidt igen, så lige nu prøver jeg på den fineste måde at køre BABY OG BUSINESS.

Jeg er intet overmenneske, så derfor kan det da også være svært at finde en balance mellem det hele. Jeg elsker at være på barsel, men jeg er også typen der elsker mit arbejde. Jeg føler mig så priviligeret, at jeg hver dag får lov at arbejde med det jeg elsker. Jeg arbejder hjemmefra og kan selv sammensætte min dag som det passer mig. Bevares der er selvfølgelig en gang imellem nogle deadlines, men i det store hele kan jeg styre min arbejdsdag selv. Derfor gør det det også muligt for mig, at jeg både kan passe BABY OG BUSINESS. Jeg arbejder når han sover eller når min mand kommer hjem fra arbejde.

HVORNÅR ER DU SÅ TILBAGE PÅ FULDTID SIGNE ?

Hvornår jeg igen er tilbage som fuldtidsarbejdende, kan kun pladsanvisningen og jeg spå om! Jeg elsker at være lidt tilbage, og er jer – mine kunder og følgere evigt taknemmelig for at I har ventet på mig. TAK for det!

Der er åbnet op for tider til behandlinger og der kommer løbende flere. – Du kan booke online – her

Webshoppen er som altid åben 24-7 – og jeg gør mit bedste for at få afsendt dagligt.

Skulle du have spørgsmål eller andre ønsker til tider, så er du altid velkommen til at skrive til mig.

Indtil vi ses igen, så håber jeg du vil følge med på enten Instagram eller Facebook.

baby-og-business-det-groenne-univers
Signe

Udgivet i Skriv en kommentar

24 SKØNHEDS KALENDERGAVE IDEER

24-kalendergaver-jul

Ja – det er ved at være den tid på året – nemlig tiden hvor mange af os skal ud og finde kalendergaver !

24 SKØNHEDS KALENDERGAVE IDEER…

Jeg ELSKER julen, men dermed ikke sagt at jeg synes det kan være ret så svært at finde kalendergaver. I år skal jeg ud og finde 48 kalendergaver til ungerne! Jo vidst kan nogen af dem være ens, men det er stadig mange. Jeg kæmper lidt hvert år med at være opfindsom. Jeg vil så gerne være genial og give dem noget de kan bruge – dog uden vi behøver at gå fra hus og hjem! For det kan også tit blive lidt dyrt.

Selvom jeg kan have lyst til at rive håret ud når jeg skal finde gaverne, så elsker jeg det jo også. Jeg elsker at se mine unger blive glade, når de finder noget i sokken. Ja de tror stadig det er nissen der kommer med gaver – så moderen får ikke engang kredit for det hårde arbejde! ( De er for unge til at læse med her – til dem der tror jeg måske har afsløret deres livs store hemmelighed )

Jeg ved der er mange derude, som også kæmper lidt med gaverne. Derfor har jeg fundet 24 geniale kalendergaver. Måske det kan være en hjælp til dig, så du kan få en mere rolig december. Lad dig inspirere og tag det med du kan bruge til noget.

Det er alle gaver der ligger fra 25 – 175 kr. stk. Der er gaver til alle aldrer – fra teenageren til den modne kvinde.24 Skønheds Kalendergave Ideer | Det Grønne Univers

HUSK – når du bestiller kan du altid få pakket dine gaver ind.

 

KALENDERGUIDE

 1. dec – Hårspænde blad – findes i 4 farver –  75,-

 2. dec – Håndcreme – travelsize på 30 ml. fra Ecooking –  69,-

 3. dec – Kleenex Box fra Bungalow – fåes i 4 farver – 169,-

 4. dec – Gua Sha sten – bønne – findes både i jade og rosakvarts –  135,-

 5. dec – Kknekki hårelastikker – udvalget af farver er meget stort –  25,- stk. 

 6. dec – Et smukt armbånd fra WIOGA – fra 159,-

 7. dec – Hårspænde i lavendel med rhinestones –  69,-

 8. dec – Tote Bag til indkøb eller som taske – findes i 4 forskellige designs –  125,-

 9. dec – Læbepomade fra Ecooking – findes i neutral, mint eller granatæble –  69,-

 10. dec – Ansigtssvampe – 2 stk. –  25,-

 11. dec – Multi Olie 100 ml. fra Ecooking –  169,-

 12. dec – Læbepomade med farve og Spf fra Soleil Toujours – 180,-

 13. dec – Alt i en Balm fra Ecooking – en balm til tørre læber, neglebånd, røde numser, tør hud osv. – 30 ml. –  99,-

 14. dec – Hårbørste fra Ecotools – der findes 2 forskellige –  175,- 

 15. dec – Froté pandebånd– 50,-

 16. dec – Sæbebær 500 g. – Naturlige bær med sæbe, bruges som erstatning til dit vaskepulver –  109,95 

 17. dec – Wet Wipes fra Ecooking – ansigts-renseservietter – 30 stk. –  35,-

 18. dec – Øjen Complex fra Evolve –  169,- 

 19. dec – Duftolier – duft til dit vasketøj når du vasker med sæbebær – findes i 2 forskellige dufte Citronella og Eucalyptus –  69,95

 20. dec – Salt fra Ecooking – bland saltet sammen med olie og su har den skønneste kropsskrub eller brug det som bade- og fodsalt –  129,- 

 21. dec – Klik hårspænde med små sten – findes i 3 farver –  89,-

 22. dec – Ansigtsmist fra Ecooking – 169,-

 23. dec – Gavekort – du bestemmer selv beløbet her –  ? kr.

 24. dec – Startsæt fra Eccoking – findes i 2 forskellige varianter –  med rensegel og rensemælk – 299,-

– Inden du tænker – her har hun da ikke holdt sig indenfor prisen, så læs med her. Det er faktisk lidt genialt at købe et startsæt. Der er nemlig 7 forskellige produkter i – i rejsestørrelse. – Så dette sæt kan jo deles op og gives over 7 dage, hvis man skulle have lyst til det. ( så koster hver gave ca. 43 kr og ikke 299kr)

24 Skønheds Kalendergave ideer | Det Grønne Univers

Jeg håber det har givet dig nogle ideer, som du kan bruge til noget. Det er i hvert fald gaver der vil skabe glæde.

Rigtig god jagt og må du hygge dig med at finde dine kalendergaver.

Mangler du inspiration til de mindste kan du tage et kig i – MINI UNVERSET 

Julekram fra mig