Udgivet i Skriv en kommentar

BABY OG BUSINESS

Baby og Business - Det Grønne Univers

der var engang en familie på 4…og så blev de pludselig 5!

Hvis du er en af dem der følger mig på de sociale medier, så ved du nok at jeg fik en skøn lille dreng for lidt over 7 måneder siden. Ja snart 8 !

baby-og-business-detgroenneunivers
Vester

Tiden går stærkt – en gammel kliché, men det gør det ikke mindre sandt. Vi nyder at have en baby i huset igen – en sidste baby, for der kommer ikke flere her ; – )Men en baby vender også tingene lidt på hovedet.

Jeg har nydt og nyder stadig min barsel med Vester ( Babyens navn : – ) – men jeg er dog begyndt at arbejde lidt igen, så lige nu prøver jeg på den fineste måde at køre BABY OG BUSINESS.

Jeg er intet overmenneske, så derfor kan det da også være svært at finde en balance mellem det hele. Jeg elsker at være på barsel, men jeg er også typen der elsker mit arbejde. Jeg føler mig så priviligeret, at jeg hver dag får lov at arbejde med det jeg elsker. Jeg arbejder hjemmefra og kan selv sammensætte min dag som det passer mig. Bevares der er selvfølgelig en gang imellem nogle deadlines, men i det store hele kan jeg styre min arbejdsdag selv. Derfor gør det det også muligt for mig, at jeg både kan passe BABY OG BUSINESS. Jeg arbejder når han sover eller når min mand kommer hjem fra arbejde.

Hvornår jeg igen er tilbage som fuldtidsarbejdende, kan kun pladsanvisningen og jeg spå om! Jeg elsker at være lidt tilbage, og er jer – mine kunder og følgere evigt taknemmelig for at I har ventet på mig. TAK for det!

Der er åbnet op for tider til behandlinger og der kommer løbende flere. – Du kan booke online – her

Webshoppen er som altid åben 24-7 – og jeg gør mit bedste for at få afsendt dagligt.

Skulle du have spørgsmål eller andre ønsker til tider, så er du altid velkommen til at skrive til mig.

Indtil vi ses igen, så håber jeg du vil følge med på enten Instagram eller Facebook.

baby-og-business-det-groenne-univers
Signe

Udgivet i Skriv en kommentar

24 SKØNNE JULEKALENDER IDEER

24-kalendergaver-jul

Ja – det er ved at være den tid på året – nemlig tiden hvor mange af os skal ud og finde kalendergaver !

Jeg ELSKER julen, men dermed ikke sagt at jeg synes det kan være ret så svært at finde kalendergaver. I år skal jeg ud og finde 48 kalendergaver til ungerne! Jo vidst kan nogen af dem være ens, men det er stadig mange. Jeg kæmper lidt hvert år med at være opfindsom. Jeg vil så gerne være genial og give dem noget de kan bruge – dog uden vi behøver at gå fra hus og hjem! For det kan også tit blive lidt dyrt.

Selvom jeg kan have lyst til at rive håret ud når jeg skal finde gaverne, så elsker jeg det jo også. Jeg elsker at se mine unger blive glade, når de finder noget i sokken. Ja de tror stadig det er nissen der kommer med gaver – så moderen får ikke engang kredit for det hårde arbejde! ( De er for unge til at læse med her – til dem der tror jeg måske har afsløret deres livs store hemmelighed )

Jeg ved der er mange derude, som også kæmper lidt med gaverne. Derfor har jeg fundet 24 geniale kalendergaver. Måske det kan være en hjælp til dig, så du kan få en mere rolig december. Lad dig inspirere og tag det med du kan bruge til noget.

Det er alle gaver der ligger fra 25 – 175 kr. stk. Der er gaver til alle aldrer – fra teenageren til den modne kvinde.Kalendergaver

HUSK – når du bestiller kan du altid få pakket dine gaver ind GRATIS.

 

KALENDERGUIDE

 1. dec – Hårspænde blad – findes i 4 farver –  75,-

 2. dec – Håndcreme fra Ecooking –  129,-

 3. dec – Ansigtsbørste fra Ecotools –  109,-

 4. dec – Gua Sha sten – bønne – findes både i jade og rosakvarts –  135,-

 5. dec – Hårelastikker – udvalget af farver er meget stort –  25,- stk. 

 6. dec – Body Balm 02 i Travel Size fra Karmameju –  90,-

 7. dec – Hårspænde i lavendel med rhinestones –  69,-

 8. dec – Tote Bag til indkøb eller som taske – findes i 4 forskellige designs –  125,-

 9. dec – Læbepomade fra Ecooking – findes i neutral, mint eller granatæble –  69,-

 10. dec – Ansigtssvampe – 2 stk. –  25,-

 11. dec – Multi Olie 100 ml. fra Ecooking –  169,-

 12. dec – Tørbørste til kroppen fra Ecotools –  89,-

 13. dec – Alt i en Balm fra Ecooking – en balm til tørre læber, neglebånd, røde numser, tør hud osv. – 30 ml. –  99,-

 14. dec – Hårbørste fra Ecotools – der findes 2 forskellige –  175,- 

 15. dec – Body Wash 01 fra Karmameju –  125,-

 16. dec – Sæbebær 500 g. – Naturlige bær med sæbe, bruges som erstatning til dit vaskepulver –  150,- 

 17. dec – Wet Wipes fra Ecooking – ansigts-renseservietter – 30 stk. –  35,-

 18. dec – Øjen Complex fra Evolve –  169,- 

 19. dec – Laundry Tonic – duft til dit vasketøj når du vasker med sæbebær – findes i 2 forskellige dufte Fresh Citrus og Clean Linen –  99,-

 20. dec – Salt fra Ecooking – bland saltet sammen med olie og su har den skønneste kropsskrub eller brug det som bade- og fodsalt –  129,- 

 21. dec – Klik hårspænde med små sten – findes i 3 farver –  89,-

 22. dec – Ansigtsmist fra Ecooking – 169,-

 23. dec – Gavekort – du bestemmer selv beløbet her –  ? kr.

 24. dec – Startsæt fra Eccoking – findes i 2 forskellige varianter –  med rensegel og rensemælk – 299,-

– Inden du tænker – her har hun da ikke holdt sig indenfor prisen, så læs med her. Det er faktisk lidt genialt at købe et startsæt. Der er nemlig 7 forskellige produkter i – i rejsestørrelse. – Så dette sæt kan jo deles op og gives over 7 dage, hvis man skulle have lyst til det. ( så koster hver gave ca. 43 kr og ikke 299kr)

Kalendergaver til jul - DET GRØNNE UNIVERS

Jeg håber det har givet dig nogle ideer, som du kan bruge til noget. Det er i hvert fald gaver der vil skabe glæde.

Rigtig god jagt og må du hygge dig med at finde dine kalendergaver.

Julekram fra mig

Udgivet i Skriv en kommentar

EN HYLDEST TIL ALLE MØDRE !

mors-dag

MØDRE ER LAVET AF ET SPECIELT STOF!

– Med søvnunderskud, en milliard bolde i luften, den evige dårlige samvittighed, karrieren der bliver sat på hold, for ikke at snakke om mor-kroppen der i den grad bliver sat ‘på hold’ – gør vi det jo igen og igen. Det kræver sin kvinde at være MOR.

MORS DAG D. 13. MAJ 2018

Mors Dag - DET GRØNNE UNIVERS
– Min mor med min ældste søn.

Jeg må indrømme, at personligt går jeg ikke så meget op i det. – Jeg har dog altid givet min mor en lille gave eller blomst, da jeg godt kan lide tanken om at hylde hende og vise jeg sætter pris på hende.

– Men jeg er lidt splittet over disse mærkedage. Faktisk synes jeg ikke vi behøver en mærkedag for at hylde vores mødre. Det burde vi jo gøre hver dag hele året rundt. – Men gør vi det?

Nej, det tror jeg de færreste af os gør, så måske det er meget godt at blive mindet om det. Det at sætte pris på det man har og der hvor man kommer fra.

– Min mor er mega sej! Hun er min største støtte og står der til hver en tid skulle jeg have brug for det. Hun har givet mig kærlighed og en tryg opvækst (selvfølgelig sammen med min far – men nu handler det ikke lige om ham. Han må vente til Fars Dag).

Så jeg vil i den grad hylde og forkæle min mor d. 13. Maj.

Har du det på samme måde, så kommer her nogle gaveideer. Der er lidt i alle prisniveauer.

Mors Dag - Gaveideer -DET GRØNNE UNIVERS

1. – giv et GAVEKORT på et valgfrit beløb. Det kan både bruges til behandlinger hos mig, men også på webshoppen.

2. RADIANT GLOW MASKE fra Evolve – giver fugt, eksfolierer huden og giver den flotteste glød. Kan bruges af alle. // 298 kr.

3. LUSH – Toilettaske/ kosmetikpung i det smukkeste velour. Findes i 3 størrelser og farver. // Priser fra 170 – 295 kr.

4. DUFTLYS fra Holistic Silk – dufter mildt af lavendel, Jasmin og sød basilikum. 50 brændetimer // 360 kr.

5. TØRBØRSTER fra Karmameju – eksfolierer huden til perfektion, sætter gang i blodcirkulationen og udskillelsen af affaldsstoffer. // Priser fra 249 – 399 kr.

6. SOLFAKTOR fra Ecooking spf 30 – alle har brug for en god solfaktor nu. Denne solfaktor kan bruges som dagcreme. Fedter ikke og gør ikke huden hvid. Findes i 2 størrelser // Priser fra 149 – 259 kr.

7. BODY OIL fra Karmameju. De er så lækre! Giver meget fugt til huden, samtidig med at de aromaterapeutiske dufte har en skøn påvirkning på sindet. Findes i 3 varianter. // 349 kr.

8. TOTE BAG/ STOFNET fra Bungalow er så fine. Brug dem til taske eller spar på plastik poserne når du handler. Findes i 3 print // 125 kr.

9. Giv en GUA SHA – til din mor. Lær hende hvor effektive de er mod spændinger og ikke mindst mod appelsinhud. Findes i mange varianter. // Priser fra 135 – 300 kr.

HUSK – du kan få pakket dine gaver  ind.

( Det er tilladt at sende et link til disse gaveideer til din mand eller unger. Der sker jo ikke noget ved at inspirere dem, vel! )

Udgivet i Skriv en kommentar

GUA SHA – GUIDE TIL ANSIGTET

Gua Sha - guide til Ansigtet - DET GRØNNE UNIVERS

GUA SHA – GUIDE TIL ANSIGTET

Jeg har lavet en guide til dig, hvor jeg viser hvordan jeg bruger gua sha stenen i ansigtet.

Der er flere forskellige meninger og måder man kan bruge en gua sha på. Jeg skal ikke gøre mig til guru, men jeg håber denne guide kan vise hvor enkelt det kan gøres. Det er ikke svært.

I videoen fortæller jeg undervejs, hvorfor jeg gør som jeg gør. Jeg guider dig igennem hele ansigtet. Fortæller hvor hårdt eller blidt dit tryk skal være osv.

Se eksempelvis videoen de første par gange, indtil du føler det sidder i hænderne.

Har du spørgsmål til videoen – valg af gua sha eller andet, så skriv til mig.

Find udvalget af GUA SHA – her!

Udgivet i Skriv en kommentar

SØVN OG SKØNHED

Søvn og Skønhed - blogindlæg - DET GRØNNE UNIVERS

Søvn og skønhed…hænger det sammen?

Svaret er ja! Jeg tror efterhånden de fleste af os ved at søvn er vigtigt for vores virke og velbefindende. For lidt søvn kan slå os fuldstændig ud af kurs. Det påvirker os på så mange måder. Det er svært at huske – energiniveauet er lavt – vores reaktionsevne blir nedsat – måske ryger appetitten eller også får vi mere – dårligt humør – faktisk begynder vores krop at tage på reserverne.

Når vi nu ved at mange af os burde sove noget mere, hvorfor går vi så ikke i seng! Det spørger jeg i hvert fald tit mig selv om, når jeg vågner alt for træt om morgenen. Hvorfor var det lige at jeg skulle se et afsnit mere af yndlings serien, samtidig med jeg tjekkede instagram på min telefon! Nogen gange er man i gang med noget eller gider måske bare ikke i seng. Det er jo først dagen efter, vi mærker trætheden!

Søvn og Skønhed - DET GRØNNE UNIVES

HVILKEN BETYDNING HAR SØVN SÅ FOR VORES HUD OG SKØNHED ?

Studier har vist at manglende søvn ælder din hud. Din huds funktioner nedsættes. Det vil sige, den bliver dårligere til at genopbygge sig efter stresspåvirkninger udefra. Hudskader som eksempelvis forbrændinger genopbygges langsommere, end hvis du har fået den søvn du har brug for.

Søvnmangel viser også at du får flere linjer, dårligere pigmentering og mere slap hud! For ikke at tale om sorte rander, nettoposer under øjnene, grå glød og tørhed! Skønt, ikke lige sådan vi ønsker at vågne op!

SKØNHEDSSØVN

Søvn og skønhed - DET GRØNNE UNIVERSJeg ved at det ikke altid er muligt at komme tidligt i seng og få sine 8 timers skønhedssøvn, men det er derfor der findes makeup! Ej, det er gas.

Personligt prøver jeg at blive bedre til at få min søvn. Jeg gør meget ud af at få skabt en rolig og rar stemning inden sengetid. Jeg har nogle forskellige ting jeg gør, som jeg synes er rare og giver mig ro.

TIPS TIL EN BEDRE (SKØNHEDS-)SØVN

 1. Start en times tid inden du skal i seng med at gøre krop og hoved klar til at gå på ‘NAT’ mode. – Det kan være dæmpet belysning, blid musik og/eller slukke telefonen.
 2. Tænd evt. et duftlys som går ind og beroliger dine sanser. Prøv evt. Holistic Silk Duftlys med duft af lavendel, blid basilikum og Jasmin.
 3. Er du en af dem der godt kan lide at snacke lidt om aftenen (det kender jeg ikke noget til !!!) – så spis ikke efter kl. 20. Din krop er begyndt at forberede sig på det snart er nat, så din forbrænding er langsommere. Så kroppen skal ikke bruge energi på at fordøje din sene snack. Har du lyst til noget, så drik en krop varm te. Der findes mange ‘nat-teer’ uden koffein. (Prøv en helsekostbutik)
 4. Rens din hud af, og sørg for at give den en masse fugt inden du hopper i kanen. Har du lyst, så brug et par minutter på at massere din olie eller serum ind. Der er ikke noget mere skønt, end en lille smule blid og afspændende massage inden sengetid. Rul evt. med din Jaderulle. Kom altid natcreme på. Din hud bruger hele natten på at regenerere, så derfor er det vigtigt den får lidt at arbejde med.
 5. Åben et vindue i dit soveværelse en times tid inden sengetid. Det er rigtig vigtigt med et godt soveklima, og sundt at sove køligt. Så luft ud!
 6. Er du ligesom mig, så har du brug for der er helt mørkt i dit soveværelse. Derfor sover jeg med sovemaske! Jeg ELSKER min sovemaske og kan næsten gå helt i panik, hvis jeg ikke kan finde den. (Jeg har børn der roder – det er ikke mig der smider den væk!) Jeg kan godt sove uden den bevares, men jeg sover bare langt bedre med min maske på. Mere tungt og uden forstyrrelser. Udover den ‘slukker’ for alt lyset, så giver den også lidt tyngde på mine øjne. Det er rigtig rart, specielt hvis du har mange tanker og svært ved at give slip på dagen. Har du ikke prøvet en sovemaske, så vil jeg klart anbefale dig det. Se et udvalg af sovemaske – her.
 7. Et varmt bad er altid en god ide, men specielt inde sengetid. Smør dig ind i en kropsolie med beroligende og milde dufte. Prøv eksempelvis Ecookings Multiolie
 8. Fodbad med Epsom salt (magnesium sulfat – er et mineral). Epsom salt afslapper krop og nervesystemet, samt afstresser kroppen. Når kroppen stresser drænes den for magnesium og øger niveauet af adrenalin. Epsom salt absorberes gennem huden og genopfylder magnesium niveauet i kroppen. Magnesium beroliger sindet, giver en bedre søvn, koncentration og hjælper muskler og nerver med at fungere bedre. (Find det i en helsekostbutik)
 9. Sengetøj – skift dit sengetøj min. hver 14 dag og luft dine dyner og puder. Det giver et bedre indeklima, og hvem elsker ikke at sove i noget helt rent sengetøj. Køb evt. noget lækkert sengetøj, så du også glæder dig til at skulle i seng.
 10. Den sidste ting kan være svær – gå tidligt i seng. Bare en gang imellem. Prøv at gå i seng ved 22-tiden. Det er omkring dette tidspunkt din krop fysiologisk begynder at gå på nat. – og skal du have dine 8 timer, passer det vidst meget godt.

Søvn og Skønhed - blogindlæg - DET GRØNNE UNIVERS

Har du problemer med at sove, så prøv nogle af disse tips. Det er helt simple ting, men de har stor effekt.

Jeg håber du vil sove som en drøm og din hud vil stråle og ligne en million.

SOV GODT…