Udgivet i Skriv en kommentar

BLACK FRIDAY

Black Friday 2019

BLACK FRIDAY 2019

FORBRUGSFEST ELLER FORNUFTKØB ?

Kære Black Friday nogen elsker dig og andre er knap så vilde med dig!

Black Friday er ikke ny for os længere. Det er en dag fyldt med alverdens tilbud i butikkerne og ikke mindst på nettet. Du kan næsten få smidt det hele i nakken, så billigt er det nogen steder eller er det nu også det? Det er en helt anden side af sagen. Sætter butikkerne priserne op inden, for så at kunne tilbyde en endnu højere rabat? Nogen spekulerer i det, men jeg er ikke en af dem.

Vi er meget opmærksomme på klima, bæredygtighed og overforbrug for tiden. Det er meget oppe i tiden og forståeligt nok. Vi er nødt til at lægge nogen af vores vaner om for at passe på vores planet.

Dog synes jeg sagens at man kan holde Black Friday fornuftigt. DET GRØNNE UNIVERS holder Black Friday. Der vil være procenter at hente på hele webshoppen – men dog kun den dag! Der hvor jeg godt kan få lidt kvalme, det er når butikker begynder at holde Black Weekend, Week eller sågar Month!

black-friday-2019

Vi er blevet vant til der næsten er tilbud hele tiden. Det er lidt øv! – og det er det der giver et overforbrug, tror jeg.

Sidste år handlede jeg ALLE mine julegaver på Black Friday! Det var helt fantastisk. Jeg havde en liste og den kunne jeg stille og roligt sidde og tjekke af for hver gave der blev købt. Det betød, at jeg ikke shoppede hele december. – Så intet overforbrug her! Og det er det jeg mener, man kan sagens deltage i Black Friday uden at det nødvendigvis bliver en forbrugsfest.

Brug din sunde fornuft når du handler. Forbered dig – lav evt en liste og gå så udelukkende efter de ting.

Husk at du får hvad du betaler for! Støt de små! Det kan jeg ikke sige nok. Jeg går meget op i at yde en god og personlig service. Det får du ikke nødvendigvis hos de store (- og lad nu vær med at få en masse råd hos de små firmaer, hvorefter du så ender med at shoppe alle tingene hos et større firma fordi du kunne spare 25 kr. mere! Stop…)

Så er det bare at få lavet en liste og vente på alle de gode tilbud;-)

BLACK FRIDAY 2019 – 29. NOVEMBER

RIGTIG GOD SHOPPELYST

Udgivet i Skriv en kommentar

BABY OG BUSINESS

Baby og Business - Det Grønne Univers

der var engang en familie på 4…og så blev de pludselig 5!

Hvis du er en af dem der følger mig på de sociale medier, så ved du nok at jeg fik en skøn lille dreng for lidt over 7 måneder siden. Ja snart 8 !

Baby og Business - Det Grønne Univers

Tiden går stærkt – en gammel kliché, men det gør det ikke mindre sandt. Vi nyder at have en baby i huset igen – en sidste baby, for der kommer ikke flere her ; – )Men en baby vender også tingene lidt på hovedet.

Jeg har nydt og nyder stadig min barsel med Vester ( Babyens navn : – ) – men jeg er dog begyndt at arbejde lidt igen, så lige nu prøver jeg på den fineste måde at køre BABY OG BUSINESS.

Jeg er intet overmenneske, så derfor kan det da også være svært at finde en balance mellem det hele. Jeg elsker at være på barsel, men jeg er også typen der elsker mit arbejde. Jeg føler mig så priviligeret, at jeg hver dag får lov at arbejde med det jeg elsker. Jeg arbejder hjemmefra og kan selv sammensætte min dag som det passer mig. Bevares der er selvfølgelig en gang imellem nogle deadlines, men i det store hele kan jeg styre min arbejdsdag selv. Derfor gør det det også muligt for mig, at jeg både kan passe BABY OG BUSINESS. Jeg arbejder når han sover eller når min mand kommer hjem fra arbejde.

HVORNÅR ER DU SÅ TILBAGE PÅ FULDTID SIGNE ?

Hvornår jeg igen er tilbage som fuldtidsarbejdende, kan kun pladsanvisningen og jeg spå om! Jeg elsker at være lidt tilbage, og er jer – mine kunder og følgere evigt taknemmelig for at I har ventet på mig. TAK for det!

Der er åbnet op for tider til behandlinger og der kommer løbende flere. – Du kan booke online – her

Webshoppen er som altid åben 24-7 – og jeg gør mit bedste for at få afsendt dagligt.

Skulle du have spørgsmål eller andre ønsker til tider, så er du altid velkommen til at skrive til mig.

Indtil vi ses igen, så håber jeg du vil følge med på enten Instagram eller Facebook.

baby-og-business-det-groenne-univers
Signe

Udgivet i Skriv en kommentar

24 SKØNHEDS KALENDERGAVE IDEER

24-kalendergaver-jul

Ja – det er ved at være den tid på året – nemlig tiden hvor mange af os skal ud og finde kalendergaver !

24 SKØNHEDS KALENDERGAVE IDEER…

Jeg ELSKER julen, men dermed ikke sagt at jeg synes det kan være ret så svært at finde kalendergaver. I år skal jeg ud og finde 48 kalendergaver til ungerne! Jo vidst kan nogen af dem være ens, men det er stadig mange. Jeg kæmper lidt hvert år med at være opfindsom. Jeg vil så gerne være genial og give dem noget de kan bruge – dog uden vi behøver at gå fra hus og hjem! For det kan også tit blive lidt dyrt.

Selvom jeg kan have lyst til at rive håret ud når jeg skal finde gaverne, så elsker jeg det jo også. Jeg elsker at se mine unger blive glade, når de finder noget i sokken. Ja de tror stadig det er nissen der kommer med gaver – så moderen får ikke engang kredit for det hårde arbejde! ( De er for unge til at læse med her – til dem der tror jeg måske har afsløret deres livs store hemmelighed )

Jeg ved der er mange derude, som også kæmper lidt med gaverne. Derfor har jeg fundet 24 geniale kalendergaver. Måske det kan være en hjælp til dig, så du kan få en mere rolig december. Lad dig inspirere og tag det med du kan bruge til noget.

Det er alle gaver der ligger fra 25 – 175 kr. stk. Der er gaver til alle aldrer – fra teenageren til den modne kvinde.24 Skønheds Kalendergave Ideer | Det Grønne Univers

HUSK – når du bestiller kan du altid få pakket dine gaver ind.

 

KALENDERGUIDE

 1. dec – Hårspænde blad – findes i 4 farver –  75,-

 2. dec – Håndcreme – travelsize på 30 ml. fra Ecooking –  69,-

 3. dec – Kleenex Box fra Bungalow – fåes i 4 farver – 169,-

 4. dec – Gua Sha sten – bønne – findes både i jade og rosakvarts –  135,-

 5. dec – Kknekki hårelastikker – udvalget af farver er meget stort –  25,- stk. 

 6. dec – Et smukt armbånd fra WIOGA – fra 159,-

 7. dec – Hårspænde i lavendel med rhinestones –  69,-

 8. dec – Tote Bag til indkøb eller som taske – findes i 4 forskellige designs –  125,-

 9. dec – Læbepomade fra Ecooking – findes i neutral, mint eller granatæble –  69,-

 10. dec – Ansigtssvampe – 2 stk. –  25,-

 11. dec – Multi Olie 100 ml. fra Ecooking –  169,-

 12. dec – Læbepomade med farve og Spf fra Soleil Toujours – 180,-

 13. dec – Alt i en Balm fra Ecooking – en balm til tørre læber, neglebånd, røde numser, tør hud osv. – 30 ml. –  99,-

 14. dec – Hårbørste fra Ecotools – der findes 2 forskellige –  175,- 

 15. dec – Froté pandebånd– 50,-

 16. dec – Sæbebær 500 g. – Naturlige bær med sæbe, bruges som erstatning til dit vaskepulver –  109,95 

 17. dec – Wet Wipes fra Ecooking – ansigts-renseservietter – 30 stk. –  35,-

 18. dec – Øjen Complex fra Evolve –  169,- 

 19. dec – Duftolier – duft til dit vasketøj når du vasker med sæbebær – findes i 2 forskellige dufte Citronella og Eucalyptus –  69,95

 20. dec – Salt fra Ecooking – bland saltet sammen med olie og su har den skønneste kropsskrub eller brug det som bade- og fodsalt –  129,- 

 21. dec – Klik hårspænde med små sten – findes i 3 farver –  89,-

 22. dec – Ansigtsmist fra Ecooking – 169,-

 23. dec – Gavekort – du bestemmer selv beløbet her –  ? kr.

 24. dec – Startsæt fra Eccoking – findes i 2 forskellige varianter –  med rensegel og rensemælk – 299,-

– Inden du tænker – her har hun da ikke holdt sig indenfor prisen, så læs med her. Det er faktisk lidt genialt at købe et startsæt. Der er nemlig 7 forskellige produkter i – i rejsestørrelse. – Så dette sæt kan jo deles op og gives over 7 dage, hvis man skulle have lyst til det. ( så koster hver gave ca. 43 kr og ikke 299kr)

24 Skønheds Kalendergave ideer | Det Grønne Univers

Jeg håber det har givet dig nogle ideer, som du kan bruge til noget. Det er i hvert fald gaver der vil skabe glæde.

Rigtig god jagt og må du hygge dig med at finde dine kalendergaver.

Mangler du inspiration til de mindste kan du tage et kig i – MINI UNVERSET 

Julekram fra mig

Udgivet i Skriv en kommentar

EN HYLDEST TIL ALLE MØDRE !

mors-dag

Er det noget du husker…Mors dag 13. maj 2018 ?

MØDRE ER LAVET AF ET SPECIELT STOF!

– Med søvnunderskud, en milliard bolde i luften, den evige dårlige samvittighed, karrieren der bliver sat på hold, for ikke at snakke om mor-kroppen der i den grad bliver sat ‘på hold’ – gør vi det jo igen og igen. Det kræver sin kvinde at være MOR.

Mors Dag 13. maj 2018 | DET GRØNNE UNIVERS
– Min mor med min ældste søn.

Jeg må indrømme, at personligt går jeg ikke så meget op i det. – Jeg har dog altid givet min mor en lille gave eller blomst, da jeg godt kan lide tanken om at hylde hende og vise jeg sætter pris på hende.

– Men jeg er lidt splittet over disse mærkedage. Faktisk synes jeg ikke vi behøver en mærkedag for at hylde vores mødre. Det burde vi jo gøre hver dag hele året rundt. – Men gør vi det?

Nej, det tror jeg de færreste af os gør, så måske det er meget godt at blive mindet om det. Det at sætte pris på det man har og der hvor man kommer fra.

– Min mor er mega sej! Hun er min største støtte og står der til hver en tid skulle jeg have brug for det. Hun har givet mig kærlighed og en tryg opvækst (selvfølgelig sammen med min far – men nu handler det ikke lige om ham. Han må vente til Fars Dag).

MORS DAG 13. MAJ 2018…jeg bliver ved med at nævne datoen, så du ikke glemmer den! 

Så jeg vil i den grad hylde og forkæle min mor d. 13. Maj.

Har du det på samme måde, så kommer her nogle gaveideer. Der er lidt i alle prisniveauer.

Mors Dag 13.maj 2018 | DET GRØNNE UNIVERS

1. – giv et GAVEKORT på et valgfrit beløb. Det kan både bruges til behandlinger hos mig, men også på webshoppen.

2. RADIANT GLOW MASKE fra Evolve – giver fugt, eksfolierer huden og giver den flotteste glød. Kan bruges af alle. // 298 kr.

3. LUSH – Toilettaske/ kosmetikpung i det smukkeste velour. Findes i 3 størrelser og farver. // Priser fra 170 – 295 kr.

4. DUFTLYS fra Holistic Silk – dufter mildt af lavendel, Jasmin og sød basilikum. 50 brændetimer // 360 kr.

5. TØRBØRSTER fra Karmameju – eksfolierer huden til perfektion, sætter gang i blodcirkulationen og udskillelsen af affaldsstoffer. // Priser fra 249 – 399 kr.

6. SOLFAKTOR fra Ecooking spf 30 – alle har brug for en god solfaktor nu. Denne solfaktor kan bruges som dagcreme. Fedter ikke og gør ikke huden hvid. Findes i 2 størrelser // Priser fra 149 – 259 kr.

7. BODY OIL fra Karmameju. De er så lækre! Giver meget fugt til huden, samtidig med at de aromaterapeutiske dufte har en skøn påvirkning på sindet. Findes i 3 varianter. // 349 kr.

8. TOTE BAG/ STOFNET fra Bungalow er så fine. Brug dem til taske eller spar på plastik poserne når du handler. Findes i 3 print // 125 kr.

9. Giv en GUA SHA – til din mor. Lær hende hvor effektive de er mod spændinger og ikke mindst mod appelsinhud. Findes i mange varianter. // Priser fra 135 – 300 kr.

HUSK – du kan få pakket dine gaver  ind.

( Det er tilladt at sende et link til disse gaveideer til din mand eller unger. Der sker jo ikke noget ved at inspirere dem, vel! )

Så husk – MORS DAG 13. MAJ 2018 ♥

Udgivet i Skriv en kommentar

GUA SHA – GUIDE TIL ANSIGTET

Gua-sha-guide-til-ansigtet

GUA SHA – GUIDE TIL ANSIGTET

Jeg har lavet en guide til dig, hvor jeg viser hvordan jeg bruger gua sha stenen i ansigtet.

Der er flere forskellige meninger og måder man kan bruge en gua sha på. Jeg skal ikke gøre mig til guru, men jeg håber denne guide kan vise hvor enkelt det kan gøres. Det er ikke svært.

I videoen fortæller jeg undervejs, hvorfor jeg gør som jeg gør. Jeg guider dig igennem hele ansigtet. Fortæller hvor hårdt eller blidt dit tryk skal være osv.

Se eksempelvis videoen de første par gange, indtil du føler det sidder i hænderne.

Har du spørgsmål til videoen – valg af gua sha eller andet, så skriv til mig.

Find udvalget af GUA SHA – her!