Udgivet i Skriv en kommentar

SoMe – de sociale medier !

Facebook-Instagram

Følg med i hverdagen hos DET GRØNNE UNIVERS. Nede i bunden af hjemmesiden kan du finde 2 ikoner – et til Facebook og et til Instagram. Du finder dem også i dette blogindlæg.

Vi kan ikke komme udenom de sociale medier i dag. Jeg bruger dem selv og er vild med at blive updateret, underholdt, inspireret og til tider klogere. Personligt er jeg stor fan af Instagram. Det passer bare bedst til mit temperament, kort og præcist med et drys af humor.

Det Grønne Univers er både på facebook og instagram. Jeg bruger de 2 platforme til noget forskelligt, så følg mig begge steder hvis du vil have det hele med.

 

TRYK HER

TRYK HER

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.