Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
SOLEIL TOUJOURS betyder ALTID SOLSKIN

Grundlægger Valerie McMurray havde en klar mission, da hun grundlagde Soleil Toujours. Hendes mission var at få folk til at tænke solbeskyttelse som en del af deres daglige hudplejerutine. Solbeskyttelse er en af de vigtigste skidt for at bevare huden sund og ungdommelig.

Produkterne giver den mest sikre og effektive UV-beskyttelse, samtidig med at de er overlegne på hudplejefordele. De bygger med andre ord bro mellem solpleje og hudpleje.

Alle Soleil Toujours produkter er reef friendly (indeholder ingen stoffer der skader koralrevene) og produceret med ikke-skadelige sammensætninger. De anvender ikke oxybenzone eller octinoxat, der findes i de fleste klare solcremer på markedet. Til trods for, at der findes sikkerhedsniveauer for disse ingredienser, har de bevidst fravalgt disse ingredienser for at fjerne risikoen for hormonforstyrrelser, og for at beskytte verdens koralrev bedst muligt.

Det er meget tydeligt at Soleil Toujours både går op i at lave nogle af de bedste solprodukter på markedet, samtidig med de har vores og miljøets sikkerhed for øje.

Vigtigste oplysninger om brandet

  • Meget mere end blot en solcreme. Soleils produkter er en kombination af sol- og hudpleje; en serie af ultimative multi-taskere
  • Anti-aging solpleje. Produkterne indeholder ingredienser som peptider, resveratrol, æblestamceller, CoQ10, natriumhyaluronat, squalan osv.
  • Oprindelig lanceret som en 100% mineralsk solcremeserie
  • Nye kemiske solcremeprodukter er 70% + økologiske og bruger kun de sikreste kemiske aktivstoffer
  • INGEN oxybenzone – en af de mest anvendte solbeskyttelsesaktiver på markedet, men som samtidig er kendt som et hormonforstyrrende stof og allergen
  • Eget EcoSun Complex® – kraftigt antioxidantkompleks – inkluderet i ALLE produkter
  • Ingen parabener, oxybenzon, octinoxat, retinylpalmitat, propylenglycol, natriumlaurylsulfat, petrolatum, syntetisk duft eller farve, nanopartikler, animalske ingredienser eller dyreforsøg
  • Glutenfri, vegansk, hypoallergen
  • Skader ikke koralrevene
page1image1475294416

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% på din næste ordre!

Når du har trykket 'tilmeld' - vil du modtage en mail fra mig, hvor du skal bekræfte din mail. Straks herefter vil du modtage din rabatkode.

Jeg vil løbende sende dig tips, nyheder og guide dig til at få nogle bedre hudplejerutiner.

 

Du kan til hver en tid afmelde dig igen.