Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
mors-dag

EN HYLDEST TIL ALLE MØDRE !

Er det noget du husker…Mors dag 13. maj 2018 ?

MØDRE ER LAVET AF ET SPECIELT STOF!

– Med søvnunderskud, en milliard bolde i luften, den evige dårlige samvittighed, karrieren der bliver sat på hold, for ikke at snakke om mor-kroppen der i den grad bliver sat ‘på hold’ – gør vi det jo igen og igen. Det kræver sin kvinde at være MOR.

Mors Dag 13. maj 2018 | DET GRØNNE UNIVERS
– Min mor med min ældste søn.

Jeg må indrømme, at personligt går jeg ikke så meget op i det. – Jeg har dog altid givet min mor en lille gave eller blomst, da jeg godt kan lide tanken om at hylde hende og vise jeg sætter pris på hende.

– Men jeg er lidt splittet over disse mærkedage. Faktisk synes jeg ikke vi behøver en mærkedag for at hylde vores mødre. Det burde vi jo gøre hver dag hele året rundt. – Men gør vi det?

Nej, det tror jeg de færreste af os gør, så måske det er meget godt at blive mindet om det. Det at sætte pris på det man har og der hvor man kommer fra.

– Min mor er mega sej! Hun er min største støtte og står der til hver en tid skulle jeg have brug for det. Hun har givet mig kærlighed og en tryg opvækst (selvfølgelig sammen med min far – men nu handler det ikke lige om ham. Han må vente til Fars Dag).

MORS DAG 13. MAJ 2018…jeg bliver ved med at nævne datoen, så du ikke glemmer den! 

Så jeg vil i den grad hylde og forkæle min mor d. 13. Maj.

Har du det på samme måde, så kommer her nogle gaveideer. Der er lidt i alle prisniveauer.

Mors Dag 13.maj 2018 | DET GRØNNE UNIVERS

1. – giv et GAVEKORT på et valgfrit beløb. Det kan både bruges til behandlinger hos mig, men også på webshoppen.

2. RADIANT GLOW MASKE fra Evolve – giver fugt, eksfolierer huden og giver den flotteste glød. Kan bruges af alle. // 298 kr.

3. LUSH – Toilettaske/ kosmetikpung i det smukkeste velour. Findes i 3 størrelser og farver. // Priser fra 170 – 295 kr.

4. DUFTLYS fra Holistic Silk – dufter mildt af lavendel, Jasmin og sød basilikum. 50 brændetimer // 360 kr.

5. TØRBØRSTER fra Karmameju – eksfolierer huden til perfektion, sætter gang i blodcirkulationen og udskillelsen af affaldsstoffer. // Priser fra 249 – 399 kr.

6. SOLFAKTOR fra Ecooking spf 30 – alle har brug for en god solfaktor nu. Denne solfaktor kan bruges som dagcreme. Fedter ikke og gør ikke huden hvid. Findes i 2 størrelser // Priser fra 149 – 259 kr.

7. BODY OIL fra Karmameju. De er så lækre! Giver meget fugt til huden, samtidig med at de aromaterapeutiske dufte har en skøn påvirkning på sindet. Findes i 3 varianter. // 349 kr.

8. TOTE BAG/ STOFNET fra Bungalow er så fine. Brug dem til taske eller spar på plastik poserne når du handler. Findes i 3 print // 125 kr.

9. Giv en GUA SHA – til din mor. Lær hende hvor effektive de er mod spændinger og ikke mindst mod appelsinhud. Findes i mange varianter. // Priser fra 135 – 300 kr.

HUSK – du kan få pakket dine gaver  ind.

( Det er tilladt at sende et link til disse gaveideer til din mand eller unger. Der sker jo ikke noget ved at inspirere dem, vel! )

Så husk – MORS DAG 13. MAJ 2018 ♥

DEL DETTE INDLÆG

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% på din næste ordre!

Når du har trykket 'tilmeld' - vil du modtage en mail fra mig, hvor du skal bekræfte din mail. Straks herefter vil du modtage din rabatkode.

Jeg vil løbende sende dig tips, nyheder og guide dig til at få nogle bedre hudplejerutiner.

 

Du kan til hver en tid afmelde dig igen.