Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Mærker

Her kan du se hvilke mærker du kan finde i DET GRØNNE UNIVERS.

 

Ecooking er en både dansk udviklet og dansk produceret hudplejeserie til hele familien. Alle produkter er udviklet med omtanke for dig og vores miljø.

Serien er mild, ren og økologisk. Samtidig med at den giver den ønskede virkning i dit ansigt, dit hår og din krop.

Ecooking hjælper dig med at pleje, styrke og beskytte din hud. Ingredienser og sammensætningen af produkterne er baseret på mere end 20 års erfaring. Erfaring med udvikling, test og produktion af skønheds- og plejeprodukter.

Ecooking er meget bevidste og stiller store krav til de råvarer, de anvender i deres produkter. – Da det betyder noget for dig, vores miljø og den verden vi lever i.

Ecooking er baseret på naturlige ingredienser. Ganske enkelt Dansk hudpleje når det er bedst.

Ecookings særligt udvalgte råvarer:

  • 100 % rene økologiske og naturlige olier
  • 100 % æteriske olier og duftudtræk
  • mange vitaminer og mineraler
  • antioxidanter
  • mange forskellige ekstrakter
  • milde råvarer og konserveringssystemer
  • uden parabener
  • uden kunstige farvestoffer

…med omtanke for VORES miljø!

EcoTools er førende indenfor miljøvenlige skønhedsprodukter og er specielt anerkendt for deres bløde makeup børster.

EcoTools arbejder for en bæredygtig verden ved at tilbyde en serie af bad og skønhedsprodukter der ikke belaster miljøet. Materialerne er nøje udvalgt. Alle materialer i EcoTools produkter kan genbruges og er miljøvenlige. Håndtag til børster er lavet af bambus, som er hurtig voksende og ‘bæredygtige’ træer. Den ydre emballage er fremstillet af genbrugspapir produceret 80 % af vindmølleenergi. Produkterne er af høj kvalitet til overkommelige priser.

EcoTools donerer hvert år en vis del af deres overskud til organisationer. Organisationer der arbejder for at gøre verden til et bedre sted.

 

Bungalow er et dansk design brand. Produktionen foregår i Indien, hvor inspirationen også kommer fra. Designeren bag mærket, Minna Hildebrandt har altid været fascineret af Indiens farvestrålende verden og af deres utrolig dygtige håndværk. Hver tekstil bliver håndtrykt, derfor finder du ikke to ens tekstiler. Det giver hver produkt sin helt egen historie.

 

Gua Sha

Gua Sha er en tusinder år gammel kinesisk behandlingsmetode, hvor du ‘skraber’ din hud med en særlig sten. Dette gør at kroppen udskiller affaldsstoffer i området samtidig med blodcirkulationen stimuleres. Denne metode har også en positiv virkning på inflammation, ophobninger af affaldsstoffer og overflødig fedt.

Kampen mod cellulite (appelsinhud) kan nu vindes!

Gua sha stenen kan også bruges ved spændinger i skuldrene og nakken.

Jaderulle

Jaderullen er jo bare smuk i sig selv. Den har været en fast del af kinesiske skønhedsritualer i årtusinder.

Huden i ansigtet masseres med den lille rulle. Dette stimulerer blod- og lymfecirkulationen, toner musklerne, reducerer hævelser, køler, beroliger og ikke mindst stimulere bindevævet. Hvilket alt sammen giver en frisk ungdommelig glød.

Det siges at jaderullen har en afslappende og meditativ effekt og en positiv indvirkning på cellegenerationen.

Brug den hver dag, morgen og aften. 2 – 3 minutter på et rent ansigt og du vil opleve din hud få en bedre toning og glød. Samtidig vil din muskelelasticitet øges og porerne blive finere.

Bkr giver dig mulighed for at drikke vand af en smuk, sund og moderigtig drikkedunk.

Bkr er lavet af glas, så du slipper for phthalater og BPA, der begge er potentielt skadelige og hormonforstyrrende stoffer. Glasflaskerne er dækket af et beskyttende lag silikone. Dette passer både på glasset og sikrer, at drikkedunken er behagelig og let at holde på.

Bkr drikkedunkene er designet af de 2 smukke og seje kvinder – Tal Winther og Kate Cutler. De levede sundt, gik op i at spise rigtigt, dyrkede yoga og gjorde alt det rigtige – men så drak de af plastilflasker! Det hang ikke sammen, så de designede bkr flasken med inspiration fra alle de store modehuse.

Flaskerne findes i mange farver i størrelserne – 250 ml – 500 ml – 1 liter.

 

Holistic Silk lavendel øjenmasker er den bedste investering du kan gøre for din søvn. Disse lækre luksus øjenmasker forbedre din gudinde skønhedssøvn og kan ligeledes bruges i nydelsesfulde pauser, meditation, på rejser mv. Holistic Silk sovemasken afhjælper uro og søvnløshed, og vil hjælpe dig til en dyb og rolig søvn.

Øjenmaskerne er lavet i England af det fineste silke med indsyede tørrede lavendelblomster, som virker beroligende og søvndyssende.

Hvorfor bruge en øjenmaske?

Formålet med øjenmasken er en dybere og mere nærende søvn, så der er mere energi til dagen. Det er når man sover i de aller dybeste søvnlag at man danner melatonin og ungdomshormon numero uno – også kaldet for “lækkerheds-hormon’et”  (væksthormon Somatropin/HGH). Dyb søvn styrker også kroppens immunforsvar øger modstandskraften mod sygdom og stress, samt fremmer psykisk balance og overskud, koncentrationsevne mv.

Designet er lavet så puden hviler på kindben og pande frem for på øjnene. Dette gør den særlig behagelig, mens den helt blokerer lys udefra og indbyder til dyb søvn indhyldet i underskøn lavendelduft. Fløjlsbåndet sikrer komfort og holder masken på plads.

Classic Lavender eye mask:
Lavet af dupion silke med 100% super blødt bomuldsvelour på bagsiden.

Anti Ageing Silk eye mask
Lavet af skinnende blød satinsilke på begge sider. Satinsilken medvirker til ‘graceful aging’. Silken er glat og fin. Den beskytter huden mod at “krølle” og får ansigtet til at slappe af under søvnen. Silken suger heller ikke de dyrebare creamer til sig og dermed bevares deres virkning natten igennem og huden holdes hydreret.

Fair made: Maskerne er 100% fairtrade og etisk producerede

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% på din næste ordre!

Når du har trykket 'tilmeld' - vil du modtage en mail fra mig, hvor du skal bekræfte din mail. Straks herefter vil du modtage din rabatkode.

Jeg vil løbende sende dig tips, nyheder og guide dig til at få nogle bedre hudplejerutiner.

 

Du kan til hver en tid afmelde dig igen.