Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Gua Sha…hvad ?

Gua sha – hvad er det?

Gua Sha stenen er et gammel kinesisk behandlings-værktøj, som har været brugt i tusinder af år i Østen. Gua Sha’en ‘skrabes’ henover huden på det område der skal behandles. Gua Sha stenen findes i mange forskellige former og farver. De laves i enten ben, horn og sten.

Når du bruger Gua Sha’en sætter du gang i kroppens helingsprocesser, øger blodcirkulationen og frigør ophobede affaldsstoffer i kroppen. Gua Sha’en kan blandt andet bruges ved smerter, problemer med de øvre luftveje, fordøjelsesproblemer, infiltrationer og spændinger.

Har du eksempelvis ondt i nakke/skuldre, infiltrationer eller  spændingshovedpine kan Gua Sha være din lille hjælper.

Men det er ikke det eneste den kan bruges til. Grunden til den er blevet så populær i dag, er dens effekt på appelsinhud. Det kommer jeg nærmere ind på senere.

Hvordan bruger man den ?

Måden du bruger Gua Sha’en på er følgende – smør området der skal masseres ind i olie og ‘skrab’ så Gua Sha henover stedet. På den måde får du masseret infiltrationer og kommer dybt ned i musklerne. Det er skønt, dog til tider lettere smertefuldt. Er der mange infiltrationer eller affaldsstoffer i området, vil du kunne se små røde eller mørke pletter på huden. Pletterne kan forsvinde efter et par timer eller i nogle tilfælde et par dage.

Hvorfor alt den hype ? – gå væk appelsinhud!

Grunden til at Gua Sha er blevet så populært herhjemme, er ordet affaldsstoffer! Når mange af os hører ordet affaldsstoffer, tænker vi straks cellulite også kaldet appelsinhud! De små fordybninger på huden, der bare ikke giver os det glatte stramme udsende på eksempelvis vores lår og bagdel.

Gua Sha’en kan hjælpe dig her! Jaaaa, endelig noget der virker! Dog skal du selv gøre arbejdet. Cellulite kommer pga. dårligt bindevæv og ophobede affaldsstoffer. Bruger du en Gua Sha kan du ‘redde’ bindevævet og på den måde få et sundt og styrket bindevæv – og en hud uden buler. Dog skal du have tålmodighed. Alt efter hvilken grad cellulite du har, kan det tage alt mellem 1 måned til 1 års tid at gøre det bedre. – Hvis du altså får ‘skrabet’ 5-10 minutter dagligt.

Så det er bare om at komme i gang med at ‘skrabe’!

 

DEL DETTE INDLÆG

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% på din næste ordre!

Når du har trykket 'tilmeld' - vil du modtage en mail fra mig, hvor du skal bekræfte din mail. Straks herefter vil du modtage din rabatkode.

Jeg vil løbende sende dig tips, nyheder og guide dig til at få nogle bedre hudplejerutiner.

 

Du kan til hver en tid afmelde dig igen.