Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

GENÅBNING AF KLINIKKEN!

Så har regeringen åbnet op for min branche igen. Det vil sige at jeg må åbne min klinik igen og behandle jer fra mandag d. 20. april.

Men det bliver ikke som det plejer! En ny virkelighed har ramt os, og der vil være nogle andre rutiner vi nok allesammen lige skal vænne os til.

Sundhedsstyrrelsen har lavet en række retningslinjer som jeg retter mig efter. Jeg vil gøre mit bedste for at de nye rutiner ikke kommer til at påvirke kvaliteten af jeres behandlinger og jeres besøg.

Jeg har klinik i mit private hjem, og håber at I alle vil have respekt for det. Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg bekymrer mig for både mit eget og min families helbred – såvel som dit! Det er derfor rigtig vigtigt for mig, at du vil læse og respektere de nye forholdregler der følger med et besøg i min klinik.

NÅR DU BESØGER KLINIKKEN

  • Vil du blive bedt om at spritte dine hænder af inden din behandling ( jeg har sprit )
  • Du kommer alene til din behandling
  • Jeg har lagt ekstra tid på hver behandling, så du ikke møder andre kunder før/ efter din behandling
  • Ligeledes skal jeg bruge tid på at afspritte dørhåndtag, badeværelse, overflader, instrumenter, maskiner osv. mellem hver behandling
  • Lagner, tæpper, håndklæder og pandebånd bliver skiftet efter HVER behandling
  • Så vidt muligt skal vi prøve at holde afstand inden og efter behandlingen
  • Under behandlingen vil jeg være iført mundbind, ansigtsvisir og have handsker på. Det gælder ALLE behandlinger.
  • Som kunde beder jeg dig om at røre så lidt som muligt ved produkter eller andre varer i klinikken
  • Har du brug for at låne toilettet, beder jeg dig om at du grundigt vasker dine hænder bagefter. Dog vil jeg appellere til, at du tisser af hjemme fra ( Toilettet vil blive sprittet af efter brug og håndklædet skiftet hver gang )

TILBYDER DU DE SAMMEN BEHANDLINGER FOR DU PLEJER?

Jeg tilbyder alle de samme behandlinger som jeg plejer. Dog må vi begrænse behandlingerne så et besøg i klinikken max varer 2 timer. For at mindske smitterisikoen. Det bliver varmt at sidde med mundbind og visir i for lang tid, så jeg får brug for pauser lidt oftere. Du skal booke dine ønskede behandlinger som du plejer, så skal jeg jeg nok kontakte dig hvis det ikke kan lade sig gøre.

Åbningstiderne er anderledes end de plejer. De vil nok løbende blive ændret den næste periode, til der er kommet lidt mere normale tilstande. Har du problemer med at finde en tid, så er du som altid velkommen til at kontakte mig.

Har du de mindste symptomer, skal du aflyse din tid også selvom afbestillingstiden er overskredet. Det er yderst vigtigt at vi ingen chancer tager i denne tid. – og omvendt, har jeg de mindste sygdomssymptomer eller min familie har, vil jeg aflyse jeres behandlinger. Book først en ny behandling 48 timer efter dine symptomer er ophørt. Har nogen i din familie symptomer eller er smittede beder jeg dig om at blive hjemme til 48 timer efter symptomerne er ophørt.

Jeg tager mine forholdsregler – jeg håber også du gør!

Glæder mig til vi ses igen

Signe

DEL DETTE INDLÆG

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% på din næste ordre!

Når du har trykket 'tilmeld' - vil du modtage en mail fra mig, hvor du skal bekræfte din mail. Straks herefter vil du modtage din rabatkode.

Jeg vil løbende sende dig tips, nyheder og guide dig til at få nogle bedre hudplejerutiner.

 

Du kan til hver en tid afmelde dig igen.