Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

FORSTÅ HVAD EN SERUM ER

Har du brug for at forstå, hvorfor du skal bruge serum på din hud? Her kan du læse min forklaring på den lille fætter – og hvad den kan gøre for dig.

Du har sikkert hørt og læst om, hvor vigtigt det er at bruge serum. Hvad en serum ikke kan gøre for netop din hud, det er ikke småting!

Inden jeg forklarer hvad de forskellige serummer kan, så er det væsentligt lige at forklare dig hvordan de virker.

Hvis du har læst nogle af mine indlæg, så ved du at jeg ikke synes hudpleje skal være for teknisk og indviklet. Derfor er mine forklaringer heller ikke. Jeg prøver i hvert fald at gøre mit ypperste, for at alle kan være med. Det er jo kun hudpleje ikke atomfysik!

BLOG - Forstå hvad en serum er - DET GRØNNE UNIVERS

Hvordan virker en serum?

De fleste hudplejeserier med respekt for sig selv, har i hvert fald én serum i deres sortiment. Så jeg forestiller mig du er stødt på ordet et par gange før.

En serum er tyndere i konsistensen end din creme. Den er ofte flydende eller en tynd gele. Nu bliver det lidt teknisk – en serum er lavet på mindre molekyler. Derfor kan den trænge hurtigere og længere ned i din hud. Det er også derfor den er tyndere. Den kan ikke stå alene, du skal altid huske at komme din creme over. Som ofte bruger du en serum til at afhjælpe specifikke problemer.

Hvor ofte du skal bruge din serum afhænger af den enkelte og selvfølgelig af din hud.

Hvad er det nu den gør ?

Det er et spørgsmål jeg som ofte stiller nye kunder – og hvad skal din serum så kunne? Tit – det lyder måske tosset i dine ører – men så ved de det ikke. De har bare købt en, for det blev de anbefalet. De kan også have læst, at lige præcis den her er super godBLOG - Forstå hvad en serum er - Stram op Serum BLOG - Forstå hvad en serum er - E-vitamin

Igen må jeg lige slå fast – du bør vide hvad dine hudplejeprodukter skal gøre for din hud! Det er så vigtigt at du selv kan mærke og se en forskel i huden. Stil krav til dem – giver de dig stadig det din hud har brug for – er der kommet et nyt problem – osv.

Serummer er gode til at fugte, rense, opstramme, forny, berolige, lysne osv.

Jeg vil prøve her meget kort at skitse op, hvad de forskellige serummer er gode til. Jeg tager udgangspunkt i Ecookings serummer, da det er dem jeg selv sælger. – Du vil få en forståelse af, hvad der findes på markedet og hvad din hud kunne have brug for.

 

  1. E-VITAMIN SERUMBeroliger, heler op og fugter. – TIL DIG MED DEN SENSITIVE HUD ELLER DEN TØRRE ACNE
  2. FUGT SERUMFugter  ( giver mere fugt end E-vitamin Serum ) KAN BRUGES AF ALLE
  3. SUPER SERUM Giver fugt, regenererer og opstrammer – TIL DIG DER HAR BRUG FOR FUGT OG SAMTIDIG GERNE VIL FORBYGGE MOD LINIER/ RYNKER
  4. ACNE SERUM – Renser og minimerer porerne – TIL DIG MED DEN URENE HUD ELLER HAR BRUG FOR ET LOKALT SPOTPRODUKT
  5. A-VITAMIN SERUM/ KAPSLER – Forebygger aldringstegn, reducerer linjer, ar, pigmentforandringer – TIL DIG DER HAR EN MAT GLØD, BEGYNDENDE LINJER, PIGMENTFORANDRINGER ELLER GAMLE AR
  6. STRAM OP SERUM/ KAPSLERReducerer synligt dybden af rynker, forbygger begyndende aldringstegn. Alternativ til Botox. – TIL DIG DER GERNE VIL GIVE DIN HUD EN OVERHALING. HAR EN DEL LINJER/ RYNKER

( Disse kapsler skal ikke spises – men på huden !)

Brug din serum efter behov. Søg vejledning der, hvor du køber dine produkter. Jeg hjælper altid gerne med at finde det rigtige produkt.

En serum kan blive din huds bedste ven…så go for it!

DEL DETTE INDLÆG

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% på din næste ordre!

Når du har trykket 'tilmeld' - vil du modtage en mail fra mig, hvor du skal bekræfte din mail. Straks herefter vil du modtage din rabatkode.

Jeg vil løbende sende dig tips, nyheder og guide dig til at få nogle bedre hudplejerutiner.

 

Du kan til hver en tid afmelde dig igen.