Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

CORONA UPDATE!

En lille update herfra, men først håber jeg I allesammen har det godt trods omstændighederne.

Lige nu er det en ret skræmmende verden vi lever i! Det er en svær tid med mange bekymringer og frustrationer. Jeg synes det er lidt af en rutsjebanetur af følelser.

Her hos mig i Det Grønne Univers er tingene også vendt lidt på hovedet pt. Jeg holder lukket på klinikken, og bruger al min energi på min webshops ( når jeg ikke er sammem på mine 3 unger ). Webshoppen er åben som normalt og kører også helt som den plejer. Jeg har endnu ikke haft udfordringer med at modtage varer fra leverandører, så lageret er godt fyldt op hele tiden. Dog kan der i nogle tilfælde gå 1 dag mere end forventet, da mine forhandlere kan have svært ved at følge med på lageret. De har jo også været nødt til at sende ansatte hjem. Så hav tålmodighed i denne tid.

Jeg tager sikkerheden og hygiejne med alvorligt, når jeg pakker jeres ordrer. Jeg spritter altid af og bruger engangshandsker.

corona-update
Sikkerheden skal være i top!

Leveringstiden er som den plejer – 1-3 dage. GLS kører upåklageligt. Som noget nyt indførte jeg for nogle uger siden hjemmelevering. Pga corona-situationen er det rarest at kunne få sendt ens pakker direkte hjem. Det foretrækker jeg i hvert fald selv.

Jeg vil rigtig gerne sige TUSIND TAK til alle jer, der har været så søde at støtte mit univers! Det betyder utrolig meget. Det er jo trods alt det jeg lever af, og når man bliver nødt til at lukke halvdelen af ens firma for en periode – ja så kan det mærkes økonomisk!

Jeg hænger i og satser på at komme endnu stærkere ud på den anden side af det her. Jeg glæder mig til at komme tilbage til ‘normale’ omstændigheder – selvom jeg tror der går lang t endnu.

Jeg ved I er mange der savner at få behandlinger og har bryn der er ret vilde efterhånden. Jeg åbner klinikken når regeringen og jeg selv synes det er sikkert igen. Jeg er i så tæt kontakt med mine kunder, at jeg ingen chancer tager. Jeg har min egen familie, udsatte familiemedlemmer og ikke mindst mig selv at passe på. – og selvfølgelig jer! Så jeg ser tiden an og følger med i de nye udmeldinger. Jeg har endnu ikke sat en dato på, hvornår jeg åbner op igen i klinikken. ( – I går meldte Statsministeren ud, at kosmetologer fortsat vil være lukket ned – lige nu til d. 10. maj! Så det er nu den nye ca dato jeg går efter )

Lige om lidt er det påske – trods mange nok ikke kommer til at holde påske som planlagt, så håber jeg det alligevel bliver en hyggelig tid. Måske der bliver skabt nogle nye traditioner.

corona-update

Jeg glæder mig til at se jer allesammen igen på et tidspunkt.

Må I få en helt fantastisk påske!

Signe

DEL DETTE INDLÆG

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% på din næste ordre!

Når du har trykket 'tilmeld' - vil du modtage en mail fra mig, hvor du skal bekræfte din mail. Straks herefter vil du modtage din rabatkode.

Jeg vil løbende sende dig tips, nyheder og guide dig til at få nogle bedre hudplejerutiner.

 

Du kan til hver en tid afmelde dig igen.