Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Ecooking er en både dansk udviklet og dansk produceret hudplejeserie til hele familien. Alle produkter er udviklet med omtanke for dig og vores miljø.

Ecooking logo

Det er milde, rene og økologiske produkter. Samtidig med at den giver den ønskede virkning i dit ansigt, dit hår og din krop.

Ecooking hjælper dig med at pleje, styrke og beskytte din hud. Sammensætningen af ingredienserne er baseret på mere end 20 års erfaring. Erfaring med udvikling, test og produktion af skønheds- og plejeprodukter.

Ecooking er meget bevidste og stiller store krav til de råvarer, de anvender i deres produkter. – Da det betyder noget for dig, vores miljø og den verden vi lever i.

Ecooking er baseret på naturlige ingredienser. Ganske enkelt Dansk hudpleje når det er bedst.

Særligt udvalgte råvarer:

 • 100 % rene økologiske og naturlige olier
 • 100 % æteriske olier og duftudtræk
 • vitaminer og mineraler
 • antioxidanter
 • mange forskellige ekstrakter
 • milde råvarer og konserveringssystemer

Indeholder ikke:

 • parabener
 • kunstige farvestoffer

…med omtanke for VORES miljø!

Evolve

 

HÅNDLAVET ØKOLOGISKE OG NATURLIGE HUD- OG HÅRPRODUKTER.

Evolve er et engelsk mærke der har taget verden med storm. På meget kort tid er det blevet utrolig populært.

Evolve blev grundlagt for at gøre det lettere for forbrugeren at være sund og grøn i hverdagen.

Stifteren af Evolve er den prisvindende kvinde Laura Rudoe. Laura har udviklet alle produkterne. Søgen på at finde de bedste ingredienser har bragt hende verden rundt.

Laura undersøger nøje alle ingredienser og blander selv alle oliebaserede dufte.

Evolve følger strenge regler for ingredienser for at sikre der ikke kommer nogle skadelige stoffer i dem.

Alle produkter bliver lavet i hånden, og blive kun lavet i små serier for at sikre friskhed og det høje niveau. Produkterne er veganske og der bliver kun brugt økologiske og naturlige olier, udtræk og superfood fra hele verden.

Produkter er ikke testet på dyr.

Alle flasker er lavet af genbrugsmaterialer og er genanvendelige.

10 Year Anniversary Kit - Evolve
Find hele udvalget af Evolve – her

SOLEIL TOUJOURS

soleil-toujours-oekologisk-solbeskyttelse
SOLEIL TOUJOURS betyder ALTID SOLSKIN


Grundlægger Valerie McMurray havde en klar mission, da hun grundlagde Soleil Toujours. Hendes mission var at få folk til at tænke solbeskyttelse som en del af deres daglige hudplejerutine. Solbeskyttelse er en af de vigtigste skidt for at bevare huden sund og ungdommelig.

Produkterne giver den mest sikre og effektive UV-beskyttelse, samtidig med at de er overlegne på hudplejefordele. De bygger med andre ord bro mellem solpleje og hudpleje.

Alle Soleil Toujours produkter er reef friendly (indeholder ingen stoffer der skader koralrevene) og produceret med ikke-skadelige sammensætninger. De anvender ikke oxybenzone eller octinoxat, der findes i de fleste klare solcremer på markedet. Til trods for, at der findes sikkerhedsniveauer for disse ingredienser, har de bevidst fravalgt disse ingredienser for at fjerne risikoen for hormonforstyrrelser, og for at beskytte verdens koralrev bedst muligt.

Det er meget tydeligt at Soleil Toujours både går op i at lave nogle af de bedste solprodukter på markedet, samtidig med de har vores og miljøets sikkerhed for øje.

Vigtigste oplysninger om brandet

 • Meget mere end blot en solcreme. Soleils produkter er en kombination af sol- og hudpleje; en serie af ultimative multi-taskere
 • Anti-aging solpleje. Produkterne indeholder ingredienser som peptider, resveratrol, æblestamceller, CoQ10, natriumhyaluronat, squalan osv.
 • Oprindelig lanceret som en 100% mineralsk solcremeserie
 • Nye kemiske solcremeprodukter er 70% + økologiske og bruger kun de sikreste kemiske aktivstoffer
 • INGEN oxybenzone – en af de mest anvendte solbeskyttelsesaktiver på markedet, men som samtidig er kendt som et hormonforstyrrende stof og allergen
 • Eget EcoSun Complex® – kraftigt antioxidantkompleks – inkluderet i ALLE produkter
 • Ingen parabener, oxybenzon, octinoxat, retinylpalmitat, propylenglycol, natriumlaurylsulfat, petrolatum, syntetisk duft eller farve, nanopartikler, animalske ingredienser eller dyreforsøg
 • Glutenfri, vegansk, hypoallergen
 • Skader ikke koralrevene

VØLVE


Thea Thorup er kvinden der står bag det danske hudplejemærke Vølve.

Vølve er rene økologiske produkter baseret på nordiske planteekstrakter, som er udvundet for deres aktive og helende egenskaber.

Produkterne er helt fri for skadelige konserveringsmidler, kunstige duftstoffer og andre kemikalier. Derfor er produkterne velegnet til alle, selv dem med alvorlige allergier samt til de sarteste barnesjæle.

Med Vølve får du hverdagsluksus i form af højt virksomme skønhedsprodukter til overkommelige priser. Der er lagt kærlighed i hvert et produkt og stor vægt på bæredygtighed.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Vølve_Banner_Forside_1400x600_25-1-1600x686-1-1024x439.jpg

SAGA COPENHAGEN

SAGA betyder en fortælling om livet og familie. SAGA Copenhagen er netop et familiedrevet firma. Ida og Joachim der står bag, er gift og blev fornylig forældre. Nyt liv betyder en ny begyndelse, og her er netop hvor SAGA Copenhagen starter.

SAGA Copenhagen er et brand der ønsker at skabe nogle lækre økologiske og bæredygtige produkter til de små. De går op i at give vores kære børn den bedste start på livet, samtidig med at vi er gode ved vores planet. De formår virkelig at skabe nogle lækre kollektioner, med den smukkeste farvepalette. Materialerne er nøje udvalgt og de er fri for kemi.

WiOGA

WiOGA er et dansk smykkefirma, og kvinden der står bag hedder Marlene Westergaard. Da Marlene mistede sin mand i en ung alder og stod alene med 2 små børn, stod livet pludselig meget klart for hende. Livet var kort og ingen ved hvad der sker i morgen. Skulle hun gå efter sin drøm, så var det nu! Det gjorde hun så, og det var sådan WiOGA blev til.

WiOGA repræsenterer enkelhed, blød romantik og vild ekstravagance, som tilsammen giver en fin balance mellem klassisk, rå og casual stil og skaber et signaturisk udtryk.

Alle materialerne i WiOGAS smykker er 14 karat guldbelagt 925 sterling sølv.

BUNGALOW

Bungalow er et dansk design brand. Produktionen foregår i Indien, hvor inspirationen også kommer fra. Designeren bag mærket, Minna Hildebrandt har altid været fascineret af Indiens farvestrålende verden og af deres utrolig dygtige håndværk. Hver tekstil bliver håndtrykt, derfor finder du ikke to ens tekstiler. Det giver hver produkt sin helt egen historie.

Bungalow kimono - Det Grønne Univers

Bungalows tekstiler er af højeste kvalitet indenfor håndtryk i Indien og udført af de dygtigste håndværkere. Håndværket – ‘block-printing’ er tusind år gammel, og har altid været en stor kilde af inspiration for tekstildesignere rundt i verden.

Minna kombinerer inspirationen fra Indien med moderne farver og æstetik.

Det er unikke varer der kommer fra Bungalow og små kollektioner. De ændrer farver og tryk i hver kollektion. – så bliver du vil med et print, så skal du slå til. Der er nemlig et begrænset parti af hver item.

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% på din næste ordre!

Når du har trykket 'tilmeld' - vil du modtage en mail fra mig, hvor du skal bekræfte din mail. Straks herefter vil du modtage din rabatkode.

Jeg vil løbende sende dig tips, nyheder og guide dig til at få nogle bedre hudplejerutiner.

 

Du kan til hver en tid afmelde dig igen.