Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Black Friday 2019

BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY 2019

FORBRUGSFEST ELLER FORNUFTKØB ?

Kære Black Friday nogen elsker dig og andre er knap så vilde med dig!

Black Friday er ikke ny for os længere. Det er en dag fyldt med alverdens tilbud i butikkerne og ikke mindst på nettet. Du kan næsten få smidt det hele i nakken, så billigt er det nogen steder eller er det nu også det? Det er en helt anden side af sagen. Sætter butikkerne priserne op inden, for så at kunne tilbyde en endnu højere rabat? Nogen spekulerer i det, men jeg er ikke en af dem.

Vi er meget opmærksomme på klima, bæredygtighed og overforbrug for tiden. Det er meget oppe i tiden og forståeligt nok. Vi er nødt til at lægge nogen af vores vaner om for at passe på vores planet.

Dog synes jeg sagens at man kan holde Black Friday fornuftigt. DET GRØNNE UNIVERS holder Black Friday. Der vil være procenter at hente på hele webshoppen – men dog kun den dag! Der hvor jeg godt kan få lidt kvalme, det er når butikker begynder at holde Black Weekend, Week eller sågar Month!

black-friday-2019

Vi er blevet vant til der næsten er tilbud hele tiden. Det er lidt øv! – og det er det der giver et overforbrug, tror jeg.

Sidste år handlede jeg ALLE mine julegaver på Black Friday! Det var helt fantastisk. Jeg havde en liste og den kunne jeg stille og roligt sidde og tjekke af for hver gave der blev købt. Det betød, at jeg ikke shoppede hele december. – Så intet overforbrug her! Og det er det jeg mener, man kan sagens deltage i Black Friday uden at det nødvendigvis bliver en forbrugsfest.

Brug din sunde fornuft når du handler. Forbered dig – lav evt en liste og gå så udelukkende efter de ting.

Husk at du får hvad du betaler for! Støt de små! Det kan jeg ikke sige nok. Jeg går meget op i at yde en god og personlig service. Det får du ikke nødvendigvis hos de store (- og lad nu vær med at få en masse råd hos de små firmaer, hvorefter du så ender med at shoppe alle tingene hos et større firma fordi du kunne spare 25 kr. mere! Stop…)

Så er det bare at få lavet en liste og vente på alle de gode tilbud;-)

BLACK FRIDAY 2019 – 29. NOVEMBER

RIGTIG GOD SHOPPELYST

DEL DETTE INDLÆG

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% på din næste ordre!

Når du har trykket 'tilmeld' - vil du modtage en mail fra mig, hvor du skal bekræfte din mail. Straks herefter vil du modtage din rabatkode.

Jeg vil løbende sende dig tips, nyheder og guide dig til at få nogle bedre hudplejerutiner.

 

Du kan til hver en tid afmelde dig igen.