Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Baby og Business - Det Grønne Univers

BABY OG BUSINESS

der var engang en familie på 4…og så blev de pludselig 5!

Hvis du er en af dem der følger mig på de sociale medier, så ved du nok at jeg fik en skøn lille dreng for lidt over 7 måneder siden. Ja snart 8 !

Baby og Business - Det Grønne Univers

Tiden går stærkt – en gammel kliché, men det gør det ikke mindre sandt. Vi nyder at have en baby i huset igen – en sidste baby, for der kommer ikke flere her ; – )Men en baby vender også tingene lidt på hovedet.

Jeg har nydt og nyder stadig min barsel med Vester ( Babyens navn : – ) – men jeg er dog begyndt at arbejde lidt igen, så lige nu prøver jeg på den fineste måde at køre BABY OG BUSINESS.

Jeg er intet overmenneske, så derfor kan det da også være svært at finde en balance mellem det hele. Jeg elsker at være på barsel, men jeg er også typen der elsker mit arbejde. Jeg føler mig så priviligeret, at jeg hver dag får lov at arbejde med det jeg elsker. Jeg arbejder hjemmefra og kan selv sammensætte min dag som det passer mig. Bevares der er selvfølgelig en gang imellem nogle deadlines, men i det store hele kan jeg styre min arbejdsdag selv. Derfor gør det det også muligt for mig, at jeg både kan passe BABY OG BUSINESS. Jeg arbejder når han sover eller når min mand kommer hjem fra arbejde.

HVORNÅR ER DU SÅ TILBAGE PÅ FULDTID SIGNE ?

Hvornår jeg igen er tilbage som fuldtidsarbejdende, kan kun pladsanvisningen og jeg spå om! Jeg elsker at være lidt tilbage, og er jer – mine kunder og følgere evigt taknemmelig for at I har ventet på mig. TAK for det!

Der er åbnet op for tider til behandlinger og der kommer løbende flere. – Du kan booke online – her

Webshoppen er som altid åben 24-7 – og jeg gør mit bedste for at få afsendt dagligt.

Skulle du have spørgsmål eller andre ønsker til tider, så er du altid velkommen til at skrive til mig.

Indtil vi ses igen, så håber jeg du vil følge med på enten Instagram eller Facebook.

baby-og-business-det-groenne-univers
Signe

DEL DETTE INDLÆG

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% på din næste ordre!

Når du har trykket 'tilmeld' - vil du modtage en mail fra mig, hvor du skal bekræfte din mail. Straks herefter vil du modtage din rabatkode.

Jeg vil løbende sende dig tips, nyheder og guide dig til at få nogle bedre hudplejerutiner.

 

Du kan til hver en tid afmelde dig igen.