HOME

SOMMERFERIE PÅ KLINIKKEN OG WEBSHOPPEN

Sommeren står for døren og det gør den også her
 
Jeg holder ferielukket på klinikken i uge 27 – 28 – 29 
 
Webshoppen har altid åben, men i min ferie sender jeg ikke ordre ud. Så bestiller du , må du have tålmodighed og vente til uge 30.
 
HUSK  evt. nu allerede at booke en tid til når jeg er tilbage. Der er altid run på, når klinikken har været lukket ned et par uger. Så vil du gerne være sikker på at kunne komme til, så book via linket herunder. 
 
– og ellers vil jeg bare ønske dig en fantastisk sommer ☀️

UDVALG AF kategorier

udvalgte produkter

Kontakt

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os

Levering

Vi bestræber os på at have mellem 2-4 dages leveringstid

Fragt

Fri fragt på alle ordrer over 599,-

Om

Læs mere om DET GRØNNE UNIVERS

WEBSHOP OG ØKOLOGISK SKØNHEDSKLINIK I ROSKILDE

Skønhedsklinikken har base i det naturskønne Roskilde. Jeg har fokus på din huds sundhed og velvære.  Det er vigtigt  for mig, at du for en stund kan finde roen og gå herfra med en sund hud og et afstresset sind. 
Jeg behandler både mænd og kvinder i alle aldre, og anvender kun økologiske produkter. 
 
Webshoppen er fyldt med en masse lækker økologisk hudpleje og grønne livsstilsprodukter. Du finder produkter til hele familien.
Du kan finde alt fra økologisk hudpleje, Gua Sha sten, Kknekki hårelastikker, BIBS sutter og meget andet.

Hvem er jeg

Det Grønne Univers er en webshop med særligt udvalgte økologiske og grønne hudplejeprodukter – samt lækre livsstilsprodukter til både børn og voksne. 

Udvalget består af forskellige hudplejebrands, der alle har det tilfælles at de på fineste vis plejer, behandler og beskytter huden. Brands der går op i brugen af bæredygtige materialer, økologisk dyrkning af ingredienser og med tanken om at være god mod vores natur. 

Jeg hedder Signe – og det er mig der står bag Det Grønne Univers. Som uddannet kosmetolog har mine mange års erfaring lært mig vigtigheden i at pleje huden med kvalitetsprodukter og få nogle gode rutiner. 

Derfor sætter jeg også en stor ære i at udvælge og teste samtlige produkter selv. Det skal være produkter af høj kvalitet, der er effektive og skaber nogle flotte resultater. Det skal være muligt at finde produkter til alle hudtyper, uden at gå på kompromis med indhold og værdier. 

Hudpleje skal være for alle. Det må ikke blive for teknisk eller tidskrævende. Samtidig så skal det være effektivt og give nogle flotte resultater.

Når du handler hos Det Grønne Univers skal du føle dig tryg i dit køb. Du kan med ro i maven være sikker på kun at finde kvalitetsprodukter på denne side. Jeg ønsker at klæde dig ordentligt på, så du føler dig sikker i brugen af produktet. Du kan til hver en tid, altid spørge mig til råds skulle du have brug for det. 

Jeg håber du vil synes og mit univers.

Signe 🌸

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% på din næste ordre!

Når du har trykket 'tilmeld' - vil du modtage en mail fra mig, hvor du skal bekræfte din mail. Straks herefter vil du modtage din rabatkode.

Jeg vil løbende sende dig tips, nyheder og guide dig til at få nogle bedre hudplejerutiner.

 

Du kan til hver en tid afmelde dig igen.