Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Blo-2018-og-hvad-så?

2018 – og hvad så?

Juleferien er slut, og hverdagen begynder så småt igen.
– og et nyt år er lige begyndt, som i lige for mig i hvert fald.
Jeg har det altid lidt underligt med nytåret og 1. Januar. Nyt år og en frisk start, men man er jo ikke frisk d. 1.januar. Eller de fleste af os er  i hvert fald ikke. Ofte starter vi det nye år med at være mega smadrede. Så jeg har besluttet at mit år starter d. 2. Januar! Andre der har det sådan?

NYT ÅR – NYE PLANER

Nyt år – nye planer, mål og drømme. Juleferien er for mig blevet brugt til at reflektere over året der er gået og det nye der kommer. Jeg bruger specielt energi på året der kommer. Tanker, ideer, mål og drømme min liste er lang for 2018. Det er godt at gøre sig nogle tanker. Hvad med dig – hvilke drømme har du for 2018?

Jeg har nedfældet et par ord om mine tanker og hvordan fremtiden ser ud for DET GRØNNE UNIVERS.

2018 skal blive året hvor DET GRØNNE UNIVERS for alvor tager fat. Jeg har en masse planer, og forhåbentlig vil nogen af dem se dagens lys i år. Jeg vil i hvert fald gøre mit til det.

Jeg har de sødeste og skønneste kunder. Jeg elsker at få lov til at behandle jer og nyder jeres besøg i min lille klinik. Et af mine mål for 2018 er, at få 10 nye kunder hver måned det første halve år. – måske jeg har brug for jeres hjælp her?

I er så gode til at anbefale mig til andre, dele min side og opslag. Bliv endelig ved. Jeg sætter stor pris på det. Det betyder meget mere end I aner.

Husk det altid er nemt og hurtigt at bestille tid hos mig via online booking.

WEBSHOP

En af de helt store projekter jeg pt er i gang med er min webshop. Der bliver lagt blod, sved og tårer i det projekt (ej, faktisk ikke noget blod – endnu i hvert fald !) Jeg har svært ved at gøre tingene halvt, og stopper ikke før jeg er tilfreds. Men hold nu op det er svært, specielt når man gerne selv vil være en del af processen. Webshop demo

Min webshop skal afspejle min personlighed, stil, koncept og indeholde en masse lækre kvalitets produkter. Alt det skal nå udover skærmen. Det skal være indbydende, inspirerende og lækkert!

– Nej, jeg er ikke nået i mål endnu. Ej heller er jeg tilfreds med, hvordan min hjemmeside tager sig ud lige nu, men det er en del af processen. Måske også min personlige proces, at lære at acceptere at ting tager tid. I sidste ende skal det nok blive mega godt!

2018 – blir en super godt år!

Rigtig godt nytår

DEL DETTE INDLÆG

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% på din næste ordre!

Når du har trykket 'tilmeld' - vil du modtage en mail fra mig, hvor du skal bekræfte din mail. Straks herefter vil du modtage din rabatkode.

Jeg vil løbende sende dig tips, nyheder og guide dig til at få nogle bedre hudplejerutiner.

 

Du kan til hver en tid afmelde dig igen.