Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

10 ting om mig!

Godt nytår allesammen… jeg håber I er kommet godt ind i 2020 og forhåbentlig er dagen i dag ikke al for hård at komme igennem! Jeg har en baby, så ingen tømmermænd her – kun dem man får af totalt søvnmangel i 1 år!!

– hvis du er hårdt ramt i dag, så har jeg gjort det let for dig. Du kan sagens ligge på sofaen og læse med. Dette indlæg er ikke noget der kræver det store af dig, og jeg bliver ikke sur hvis du skulle falde i søvn midt i det hele.

Jeg vil gerne slå fast, at jeg hverken er blogger eller ønsker at blive det. Dog kan jeg ikke komme udenom den interesse der er for mig personligt, og det er nok noget der følger med jobbet og synligheden på de sociale medier. Så derfor tænkte jeg, at jeg ville afsløre 10 ting om mig som du på ingen måde vidste i forvejen!

Mig…

…til alle jer nye følgere

Hej, jeg hedder Signe og det er mig der driver Det Grønne Univers. Jeg er 38 år – gift med Simon og vi har 3 smukke drenge – Vester på 11 mdr – Linus på 6 år ( 7 om et par dage ) og Elias 9 år.

Helt kort er jeg uddannet CIDESCO kosmetolog for snart 17 år siden. Jeg prøver så godt jeg kan at leve grønt og træffe nogle fornuftige valg i forhold til vores egen sundhed og jordens. Dog er jeg ikke fanatisk, og mener at alle kan gøre en forskel også selvom det er små ting.

Hvis du er nysgerrig på at lære mig bedre at kende, så lad du øjnene glide ned af resten af siden. For her kommer…

10 TING DU IKKE VIDSTE OM MIG

  1. Da jeg var barn ville jeg være alt fra politibetjent til damefrisør når jeg blev stor. I bund og grund ville jeg bare rigtig gerne have et kasseapparat! Sjovt nok drømte jeg aldrig om at blive kosmetolog. Pudsigt som livet former sig. I dag er jeg rigtig glad for det.
  2. Jeg er utrolig klodset! og den behøver jeg ikke skrive mere til.
  3. Jeg ELSKER at bruge produkter op, og det er ikke for at være ‘stop overforbrugs’-typen. Nej, jeg får simpelthen et kick ud af at vride hver en dråbe ud af et produkt. Kan ikke være den eneste der har det sådan?
  4. Jeg kan bande som en havnearbejder, trods mit ellers lidt milde ydre.
  5. Er bange for titelsangen til Den Lyserøde Panter. Barndoms-traume – tak storesøster!
  6. Bliver virkelig stram i betrækket når der er nogen der roder i min værktøjskasse! Ja, herhjemme er det mig der svinger værktøjet. Og jeg er vild med selv at kunne bruge det. Men der er ikke nogen der skal rode i mit værktøj eller ‘glemme’ at lægge det på plads det rigtige sted. Så bliver jeg træt!
  7. Jeg har haft en spiseforstyrrelse i starten af 20’erne. Det er ikke noget der påvirker mit liv i dag, men blot en del af min historie.
  8. Jeg har haft hul i tungen i næsten 20 år. Fik den det da jeg var 17 år – har det ikke længere.
  9. Jeg er en gang gået ind i en lygtepæl, fordi jeg skulle kigge efter en fyr jeg synes der var pæn. Det var på en togstation, så der var rigtig mange tilskuere! – til mit forsvar var jeg ikke så gammel ( teenager ), så måske jeg ikke vidste bedre.
  10. Har gået til dans i 15 år, men er på ingen måde professionel.

Ja, 10 lidt skæve ting om mig! Hvis ikke du er faldet i søvn på nuværende tidspunkt, så godt gået! Er du faldet i søvn, så har du sikkert brug for det og sov endelig videre. Her hjemme joker man ikke med søvnen for tiden.

Rigtig godt nytår allesammen

DEL DETTE INDLÆG

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% på din næste ordre!

Når du har trykket 'tilmeld' - vil du modtage en mail fra mig, hvor du skal bekræfte din mail. Straks herefter vil du modtage din rabatkode.

Jeg vil løbende sende dig tips, nyheder og guide dig til at få nogle bedre hudplejerutiner.

 

Du kan til hver en tid afmelde dig igen.