Om

OM DET GRØNNE UNIVERS

DET GRØNNE UNIVERS – SKØNHEDSKLINIK OG LIVSSTILSUNIVERS 

Grøn fordi jeg bor midt i et skønt grønt område og fordi jeg har valgt kun at behandle med grønne økologiske produkter.

Univers fordi jeg ønsker at skabe et sted, hvor jeg både kan tilbyde skønhedsbehandlinger, hudplejeprodukter og andre lækre ting der til dagligt giver min hverdag et lille strejf af luksus. Ikke blot en skønhedsklinik, men et helt univers. 

HVEM ER JEG - KVINDEN BAG?

Jeg hedder Signe, f. 1981 – gift med Simon og har 3 lækre drenge på knap 1, 6 og 9 år. Jeg er uddannet Cidesco kosmetolog i 2003. Sidenhen har jeg arbejdet på forskellige klinikker i København. De sidste 9 år var som selvstændig med klinik på Frederiksberg. Efter en del år med et liv i overhalingsbanen, små børn, en stress-sygemelding og ønsket om at flytte fra ‘byen’ – valgte jeg at sælge min klinik og flytte sammen med min familie til Ågerup. Det har været den bedste beslutning længe – her er så skønt og vi elsker det!

Her er ro, grønt og vi kan igen mærke jorden under vores fødder. Tilbage til kernen, og mærke hvad livet også kan byde på.

Det er netop denne ro jeg håber at kunne give videre til mine kunder. Et sted uden forstyrrelser fra strøgkunder og telefoner. Et sted hvor du kan slappe af, finde ro, lade op og slippe hverdagen – et frirum.

Jeg vil glæde mig til at se dig – velkommen til Det Grønne Univers.

SIGNE Lund Sørensen