HOLISTIC SILK

Holistic Silk lavendel sovemasker er den bedste investering du kan gøre for din søvn. Disse lækre luksus sovemasker forbedre din gudinde skønhedssøvn og kan ligeledes bruges i nydelsesfulde pauser, meditation, på rejser mv. Holistic Silk sovemasken afhjælper uro og søvnløshed, og vil hjælpe dig til en dyb og rolig søvn.

Sovemaskerne er lavet i England af det fineste silke med indsyede tørrede lavendelblomster, som virker beroligende og søvndyssende.

Se udvalget her

Holistic silk sovemasker - DET GRØNNE UNIVERS

Hvorfor bruge en sovemaske?

Formålet med sovemaske er en dybere og mere nærende søvn, så der er mere energi til dagen. Det er når man sover i de aller dybeste søvnlag at man danner melatonin og ungdomshormon numero uno – også kaldet for “lækkerheds-hormon’et” (væksthormon Somatropin/HGH). Dyb søvn styrker også kroppens immunforsvar øger modstandskraften mod sygdom og stress, samt fremmer psykisk balance og overskud, koncentrationsevne mv.

Designet er lavet så puden hviler på kindben og pande frem for på øjnene. Dette gør den særlig behagelig, mens den helt blokerer lys udefra og indbyder til dyb søvn indhyldet i underskøn lavendelduft. Fløjlsbåndet sikrer komfort og holder masken på plads.

Classic Lavender eye mask

Lavet af dupion silke med 100% super blødt bomuldsvelour på bagsiden.

Sovemaske Holistic Silk - DET GRØNNE UNIVERS

Anti Ageing Silk eye mask

Lavet af skinnende blød satinsilke på begge sider. Satinsilken medvirker til ‘graceful aging’. Silken er glat og fin. Den beskytter huden mod at “krølle” og får ansigtet til at slappe af under søvnen. Silken suger heller ikke de dyrebare creamer til sig og dermed bevares deres virkning natten igennem og huden holdes hydreret.

Fair made: Maskerne er 100% fairtrade og etisk producerede.

Sovemaske anti ageing fra Holistic Silk - DET GRØNNE UNIVERS